podczas treningu po prostu zakochalem sie w samej walce, sprawa ulicy nie jest bez znaczenia ale trenuje zeby walczyc... przygotowywac sie... poszerzac zasob technik, kombinacji itd wygrana nie jest glownym priorytetem, chce walczyc nie oddajac przeciwnikowi nic za darmo  8)  wydaje mi sie ze za tym idize cos wiecej niz tylko czysta fizyczna konfrontacja.
  podczas treningu po prostu zakochalem sie w samej walce, sprawa ulicy nie jest bez znaczenia ale trenuje zeby walczyc... przygotowywac sie... poszerzac zasob technik, kombinacji itd wygrana nie jest glownym priorytetem, chce walczyc nie oddajac przeciwnikowi nic za darmo  8)  wydaje mi sie ze za tym idize cos wiecej niz tylko czysta fizyczna konfrontacja.

Trenujesz sztukę walki czy uczysz się przetrwania na ulicy?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
I generalnie temat był poto żeby zobaczyć czy są jacyś ludzie na forum mający podobny pogląd.
Tacy ludzie z regóły olewają takie wątki

Więc raczej sie nie doczekasz...
Napisano Ponad rok temu
 ( nie mylic z desperacja bo wtedy nie wiesz co robisz ), opanowanie i umiejetnosci a wiadomo ze najlatwiej temu co najwiecej potu wylewa na treningu, praca nad soba procentuje.   :-)
   ( nie mylic z desperacja bo wtedy nie wiesz co robisz ), opanowanie i umiejetnosci a wiadomo ze najlatwiej temu co najwiecej potu wylewa na treningu, praca nad soba procentuje.   :-)

Napisano Ponad rok temu
Tacy ludzie z regóły olewają takie wątki

Więc raczej sie nie doczekasz...
A jednak warto było poczekać bo wbrew Twoim czarnym myślom pojawiły się takie posty

Napisano Ponad rok temu
to nauka cierpliwości, systematyczności, pokonywania własnych słabości i lenistwa czy strachu. a na ulicy pamiętam wielokrotnie mi powtarzaną przez różnych ludzi radę: uciekaj.
;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 adamusik - mistrz , naciągacz naiwnych na hasło jkd? adamusik - mistrz , naciągacz naiwnych na hasło jkd?- Ponad rok temu 
- 
			 uptejd strony #mma uptejd strony #mma- Ponad rok temu 
- 
			 Poparzenia Poparzenia- Ponad rok temu 
- 
			 Am Besten Kata? Am Besten Kata?- Ponad rok temu 
- 
			 Pokaz Vale Tudo w Mielcu ???? Pokaz Vale Tudo w Mielcu ????- Ponad rok temu 
- 
			 Polska sztuka walki ;) Polska sztuka walki ;)- Ponad rok temu 
- 
			 co wybrać? co wybrać?- Ponad rok temu 
- 
			 Co zamierzacie/planujecie ćwiczyć?? Co zamierzacie/planujecie ćwiczyć??- Ponad rok temu 
- 
			 Walka bez reguł Walka bez reguł- Ponad rok temu 
- 
			 Radom-szukam chętnych Radom-szukam chętnych- Ponad rok temu