muzyka w filmach MA
Napisano Ponad rok temu
Czy zwracacie czasami na muzyke i utwory z filmów MA? Które tematy uważacie za najlepsze?
Uważam że fajna jest ścieżka dźwiękowa z "Kickboxera" i "Krwawego sportu". Temat z "Dawno Temu w Chinach" z Jetem Li też jest super. Z innych filmów walki (niekoniecznie MA) rządzi oczywiście Rocky, fajny jest również temat z "Wygrać ze śmiercią" z Segalem.
BTW. Czy ktoś z was posiada muzyke z "Najlepsi z najlepszych" (cz.I i II)?
Zwróciłem na nią uwagę jak ostatnio oglądałem ale nigdzie nie mogę znaleźć
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
niestety w filmach MA rzadko sie zdarza by byla dobra muza. wszystko to z powodu niskich nakladow, ale zdarzaja sie 'perelki', miedzy innymi te ktore wymieniles oraz inne jak np: 'Wejscie Smoka'. w obecnym kinie akcji idzie sie na latwizne i rzadko zdarza sie by w filmie wykorzystano sciezke dzwiekowa tylko jednego kompozytora. obecnie graja rozne zespoly i jednoczesnie rozna muzyke.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedną z lepszych ma ''Najlepsi z najlepszych ''-zwłąszcza na poczatku gdy koreanczycy ćwicza kata i ostatnia juz podczas napisów .Tytuł: ''Something so strong'' -jesli ktos ma to dajcie jakis namiar !! Swego czasu ten kawałek był na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ,niestety wtedy nie działał,autor strony obiecywał ze bedzie znowu ale na razie nic
''Kickboxer'' tez ma spoko muzę ,''Bez odwrotu ''tez z Van Damme (zły rosjanin) tez jest ok [/i]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja bym napisal. na sztukach walki sie znam, na filmach tez i czasem sobie 'pinkole' na klawiszach. o... !!!zaden szanujacy sie kompozytor nei napisze muzyki do kopnego filmu...
bo on sie nie czuje w tym gatunku, dlatego. W.Kilar jest artysta innego pokroju i jego muza nie pasuje do takich filmow.Kilar systematycznie odmawia napisania muzyki do filmów z van Dammem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha pokazala sie na rynku kolejna edycja Wejscia Smoka - z okazji 30 lecia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Filmik na Polsacie 23:30
- Ponad rok temu
-
BudoJo
- Ponad rok temu
-
Budogala i polski komentarz
- Ponad rok temu
-
Budojo - przeczytane
- Ponad rok temu
-
qpa dla TPSA
- Ponad rok temu
-
amatorskie wideoklipy - cz.2.
- Ponad rok temu
-
"Najlepsi z najlepszych 2" piatek, godz. 22, TVP1
- Ponad rok temu
-
TVP ZA wiadomości dzisiaj.... (spam rotfl)
- Ponad rok temu
-
nowy film - MEDALION
- Ponad rok temu
-
Stara Baśń - pierwszy trailer
- Ponad rok temu