Terminator i Gerber
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a nikt nie oglądał filmu z Sylwkiem S który operował Spyderco Rambo
LOL .....normalnie rotfl .......gdzies to wyczytal?......czy taki glupi pomysl sam ci przyszedl do glowy? gratuluje wyobrazni... lol
Napisano Ponad rok temu
Rambo szalał po dżunglach i lasach chyba z nożykiem od Jimmy Lile.
Pozdrawiam
Zgadza sie... To sie nazywa kawal klasyki, Rambo to chyba pierwszy film, gdzie porzadny noz survivalowy zdobyl sobie taka reklame...
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jeden, do rzucania (scena - w trakcie ucieczki z obozu).
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga z ktorej czesci kosa najbardziej przypadla Wam do gusty ? Moj typ to Rambo 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga z ktorej czesci kosa najbardziej przypadla Wam do gusty ? Moj typ to Rambo 2
Pod względem urody definitywnie nóż z Rambo 2
Szkoda, że jako nóż roboczy jest do niczego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak to bywa w nożach tego typu, chodzi o osadzenie ostrza. A może ten nóż, to jedna całość?No, może jeden "-" (minus). Zasobnik w rękojeści
A jako nóż roboczy? Hmmm... dla mnie może być. Tylko te ząbki takie wielkie. Po co?
A swoją drogą. Ciekawe, w jaki sposób John (Rambo) poradził sobie z zasiekami wokół obozu 8O ?
Napisano Ponad rok temu
A jako nóż roboczy? Hmmm... dla mnie może być. Tylko te ząbki takie wielkie. Po co?
A swoją drogą. Ciekawe, w jaki sposób John (Rambo) poradził sobie z zasiekami wokół obozu 8O ?[/quote]
No własnie tymi zębami na grzbiecie ostrza ciał siate w drugiej czesci filmu natomiast w trojce tnie druty wokoł ruskiego obozu ostrzem swojego wielgachnego Bowie..... No i tym bowie niejednego Ruska wykonczyl.... Aporopos trojki jest tam taka scena fajna jak w celi gdzie wiezia Trutmana wpada John, wyciaga swoje Bowie sprytnie przerzuca w rece i rzuca w Afganca-zdrajce-kapusia ale ten robi unik i spier......a gdzie pieprz rosnie w podskokach a noz wbija sie w deche
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Siedem" - Morgan Freeman odcina za pomocą Halo 2 materiał z tyłu obrazu, fajna reakcja Brada Pitta jak M.F. odpala Halo
Obejrzałem ten film wczoraj na DVD i zrobiłem spore zbliżenie tego noża. Nożyk ten wystepuje w kilku scenach i no cóż HALO to to na pewno nie jest. Jest to raczej staroświecki automat otwierany na bok a nie do przodu i z rączką z kości jakiegos zwierzaka
Napisano Ponad rok temu
No jaki nóż w ekstremalnej sytuacji się sprawdzi?
Tak zgadliście - Victorianox.
Pokazany w dwóch scenach. Jedna z nich jest kluczowa dla całego filmu i ten noż gra tam główną rolę.
Przy okazji polecam ten film.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie najgorsze że puszcza go póżniej swobodnie lotem koszącym w dół...smutne a dla ratownika jeszcze bardziej
Napisano Ponad rok temu
po obejrzeniu filmu zaczalem sie zastanawiac jaki to bylo nozyk (nie chcialo mi sie cofac do sceny) i wydawalo mi sie ze jedna reka go otwiera malo uwazny jestem chybaFilm "Touching the void" (polski tytuł to chyba "Dotknięcie pustki", o alpinistach).
No jaki nóż w ekstremalnej sytuacji się sprawdzi?
Tak zgadliście - Victorianox.
Pokazany w dwóch scenach. Jedna z nich jest kluczowa dla całego filmu i ten noż gra tam główną rolę.
Przy okazji polecam ten film.
a film naprawde warty ogladniecia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadza się - otwierał go jedną ręką i zębamii wydawalo mi sie ze jedna reka go otwiera malo uwazny jestem chyba
a film naprawde warty ogladniecia
Napisano Ponad rok temu
To właśnie scena z filmu, gdy Washington grozi full serrated Spyderco Police opryszkowi - skłonila mnie do kupna owego noża (który leci do mnie już 2 tydzień i nie może dotrzeć z New Graham [a forsę już pobrali-łobuzy :? ] )
PZDR
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Koniec produkcji MT Amphibian Auto ?
- Ponad rok temu
-
Nóż na ulicę
- Ponad rok temu
-
American Tomahawk