Radom-szukam chętnych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak jest trening to może zabrać jakieś przyborówki rękawice ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja oczywiście biorę gi i nastawiam się na trening bjj.
Kameh weź na wszelki wypadek mapę W-wy, chociaż z tego co pamiętam na Powązkowską jest raczej prosty dojazd. Sprawdzimy!
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia dla całej ekipy z Radomia :-)
Brat Pit
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kameh co do mojego boksu to było to dawno i nieprawda.
a żeby umówić się na sparing bokserski nie musimy jechać do W- wy.
ale też wezmę rękawice
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na wstępie chciałem podziękować chłopakom z Wawy- Markowi i Leszkowi, że poświęcili nam niedzielne popołudnie. poklon
Było fajnie tylko oczywiście za krótko!!! Najwięcej straciliśmy przez spóżnienie - nasz pech!
Ale i tak chłopaki pokazali nam całkiem sporo jak na tak krótki trening
- wejście w nogi z dystansi i zwarcia;
- przejście gardy;
- pozycja boczna;
- kolanko na brzuszek;
- dwa rodzaje balach;
- dosiad ( japanese mount?)i przejście z niego do trójkąta;
- a także przewrolowanie z gardy do dosiadu;
część z tych rzeczy niby znaliśmy ale nasi gospodarze zwrócili nam uwagę na parę niuansów.
brakło nam wszystkim oczywiście z pół godzinki wolnego sparingu na koniec ale musieliśmy już zwolnić salę?
Nie wiem jak dla chłopaków ale dla mnie nużąca była sama jazda- nigdy wcześniej nie jeżdziłem po W- wie i gonił nas czas. Na karb tego zmęczenia składam, że miałem problemy z zapamiętywaniem sekwencji technik.
Generalnie chłopaki szybko opanowali techniki mimo, ze powtarzaliśmy je tylko po dwa trzy razy.Wszystkie te techniki wypadałoby przećwiczyć gdzieś dla utrwalenia.
wyjazd uważam za udany mimo, że pech trochę nas prześladował w jego organizaci.
jak stwierdzili przedmówcy pierwszy krok za nami, poznaliśmy się i trzeba by jakoś pomyśleć o pociągnięciu tego.
Myślcie o jakimś stażu , na który byśmy się wspólnie wybrali.
aha zapraszam też wszystkich chętnych z Radomia i okolicdo nawiązania kontaktu.
Marcin napisz w jakie dni macie treningi chwytów, o której godzinie i podaj mi adres. No i oczywiiościę czy mogę wpaść . Chętnie przetrenowałbym poznane techniki .
Pozdrawiam całą Ekipę : Sławka, Scotiego, Kameha i Brisbana
jeszcze raz dzięki za prowadzenie Markowi i Leszkowi oraz Bratowi Pitowi- może kiedyś jakoś się zrewanżujemy.
Napisano Ponad rok temu
Treningi w parterze są w środę w szkole podstawowej nr 5 na ulicy Sowińskiego (to jest obok Komendy Wojewódzkiej Policji). Grupa początkująca ma o 17.00 a zaawansowana w której jestem zaczyna o 18.30. Możesz oczywiście wpaść ale nie wiem czy będzie okazja sobie przećwiczyć poznane techniki. Aha wejście do sali jest od strony boiska, ze wschodu. Trening będzie trwał do 20.00. Po nas trener jeszcze prowadzi kurs samoobrony dla kobiet.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wpadnijcie na finaly Vale Tudo 13 grudnia co do seminariow - ramowka (na razie +/-) jest na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Mirek wspomnial ze ma byc jakies wieksze seminarium bjj & sw dla ludzi spoza warszawy w styczniu - ale to jeszcze informacja niepotwierdzona. Ale, ale - z Radomia do Warszawy jest ze dwa splunięcia suchotnika i nic nie stoi na przeszkodzie zeby zorganizowac wieksze seminarium specjalnie dla Was.
"dżast kip in tacz" kak gawariet francuzy - a na pewno uda się pociągnąc to we właściwym kierunku :-)
pozdrowienia :-)
Brat Pit
PZ MMA & Vale Tudo Polska
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Mort, Kameh macie czas i chęci żeby wpaść na seminarium do W-wy przed świętami? Warto pomyśleć!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Progressive Fighting Systems
- Ponad rok temu
-
Sztuki a sporty walki
- Ponad rok temu
-
Przydatne linki
- Ponad rok temu
-
Jak wzbudzac strach w ludziach?
- Ponad rok temu
-
SUKCESY NAJMŁODSZYCH
- Ponad rok temu
-
zachodnie sztuki walki - link
- Ponad rok temu
-
Bramka w warszawie
- Ponad rok temu
-
Historia, filozofia, religa, kultura dalekiego wschodu
- Ponad rok temu
-
!!!!!!!!!!!!!!! Tu piszcie wszystko co wiecie o NINJUTSU !!!
- Ponad rok temu
-
Jak zaczynali ...
- Ponad rok temu