TVP ZA wiadomości dzisiaj.... (spam rotfl)
Napisano Ponad rok temu
1) Najlepszy sposób na spam - "wydrukować taki list i .... udać się na policję!!!! Bo spam to przestępstwo (w krajach Unii itp.)!!! 8O "
Z tym, że NIE WSPOMNIANO o prostym fakcie: 95% spamu pochodzi z Korei, Japonii, Azji, USA itp. - więc Unia Europejska nic nie zmieni.
Policja ściga spam - a niech mnie. Już to widzę - zwłaszcza w Polsce!!
Fałszywe adresy itp. A to już w ogóle zostało pominięte...
2) Jak się chronić? "Skonfigurować skrzynkę pocztową, by odrzucała spam": I pokazany ekran łatania serwera WINDOWS 2000 przed robakiem (Code Red) - co dotyczy obsługi serwera, nie usera. I bynajmniej nie spamu!!
3) Co jest spamem? I tam m.in. kalisz demonstruje kilka mało-spamowych przesyłek
4) Ponadto, jak zwykle, wiele bzdur na temat spamu - właśnie wróciłem z wyjazdu - oglądnąłem wiadomości, a tu takie "rodzynki"!
TVP ROOLEZ i to na każdy temat!!!
Napisano Ponad rok temu
tak ale ile przychodzi polskiego spamu tych łancuszków itp LOL!Z tym, że NIE WSPOMNIANO o prostym fakcie: 95% spamu pochodzi z Korei, Japonii, Azji, USA itp. - więc Unia Europejska nic nie zmieni.
Napisano Ponad rok temu
oglądnąłem wiadomości
No co ty nie mów mi, że oglądasz wiadomości na jedynce :shocked!:
Nie dość, że wciskają takie pierdoły ludziom (jak np. ten spam, czy reportarz o walkach w klatkach) to jeszcze są zupełnie kontrolowani przez eseldowców - nigdy ci nie powiedzą, że poparie dla rządu spada, zatajają afery związane z prominentnymi działaczami SLD-owskiej chołoty i nigdy ich nie krytykują ( w przeciwieństwie do polsatu lub TVN). A najbardziej widać to było jak główną informację podali, że Kaczyński źle wypełnił deklarację podatkową - skandal.
Ale pewnie wszystkie inne programy informacyjne ci uciekły więc co zrobić... Sam czasami znajduję się w takiej sytuacji, ale wtedy wole tej cholernej propagandy nie oglądać . Zresztą po co psuć sobie nerwy słuchając tych debili. Twój post jeszcze bardziej przekonał mnie, że nie warto na nich czasu tracic. :wink:
P.S Ale przynajmnie dzieki tobie jest o czym dyskutować
Napisano Ponad rok temu
No co ty nie mów mi, że oglądasz wiadomości na jedynce :shocked!:
Od czasu do czasu - owszem. Głównie po to, żeby zobaczyć co za kity znowu wciskają
Ale co z tego - główne źródło informacji to net (ale swoją drogą TVN nie lepszy...)
Napisano Ponad rok temu
jeszcze mozna poczekac na panorame i informacje na polsacie i znowu uslyszymy jeszcze cos innego )
Napisano Ponad rok temu
Ale co z tego - główne źródło informacji to net (ale swoją drogą TVN nie lepszy...)
Czy nie lepszy? nie wiem. Przynajmniej krytykują rząd i ujawniają afery. Ale z drógiej strony muli mnie jak słysze Lisa mówiącego przejętym głosem: kolejne dziecko wypadło przez okno....
Dlatego najlepsze są informacje a polsacie o 18:45.
A co to postu soraty - to 100-procentowa racja. Jendi mówią, że jest tak, a drudzy że zupełnie inaczej -ahhhh sfixować można..... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"A taka szkoda". :twisted:
Napisano Ponad rok temu
"Doszło do strzelaniny. Poszukiwany został zastrzelony przy próbie ucieczki"...
A naprawdę:
"Za dużo wiedział ten nasz informator - to musieliśmy go rozwalić"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nowy film - MEDALION
- Ponad rok temu
-
Stara Baśń - pierwszy trailer
- Ponad rok temu
-