Wibrująca pięść Brucea Lee
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ani jedno ani drugie. zabila go tabletka od bolu glowyOglądałem teleexpres. Jak było, przedawkował narkotyki czy też jego smierć była spowodowana przedłużonym czasem działania ciosu wibrującej pięści..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ooo, VingDragonie, zaciekawiles mnie - tej wersji jeszcze nie slyszalem. :wink:
poslizgnal sie na niej i uderzyl glowa w kant krzesla... wszyscy znaja ta historie;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapadl w spiaczke z ktorej sie juz nigdy nie obudzil.
Sekcja zwlok wykazala obrzek na mozgu spowodowany enzymem zawartym w srodku przeciwbolowym a obrzek ten przyczynil sie do zatoru i co za tym idzie spiaczki.
Oficjalna przyczyna smierci: nieszczesliwy wypadek
PS. wszelkie plotki o ciosie wibrujacej piesci to papka dla naiwnych fanow sztuk walki.
Napisano Ponad rok temu
VingDragon bruce przekręcił sie po tabletce od bólu głowy to prawda a faktem jest tez ze zazywał konopie indyjskie aby zwiększyć wytrzymałość organizmu bo spędzał na planie filmowym po kilkanascie godzin na dobe ,niewiele spał i tak naprawde był na skraju wyczerpania psychicznego i fizycznego a jak poźniej wykazała sekcja zwłok był uczulony na konopie............ szkoda go bo był niesamowitym gościem . widziałem troche kaset z jego pokazami.......
Napisano Ponad rok temu
gosciem to on faktycznie niesamowitym byl ale w filmach. co do jego pokazow to mam troche inne zdanie. w latach 70-tych jego pokazy budzily podziw owszem ale ja widzialem kilka ujec z jego treningow i cwiczen. nie bylem juz tak zachwycony :?...szkoda go bo był niesamowitym gościem... widziałem troche kaset z jego pokazami....
Napisano Ponad rok temu
co do jego pokazow to mam troche inne zdanie. w latach 70-tych jego pokazy budzily podziw owszem ale ja widzialem kilka ujec z jego treningow i cwiczen. nie bylem juz tak zachwycony :?
uuu a to czemu ? wyjaśnij jak możesz .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
doslownie jak uczen. to samo dotyczy jego cwiczen lepkich rak i technik wykonywanych z chisao z partnerami. byc moze sie myle bo sam cwicze ten styl i znam to 'od poszewki' dlatego nie zrobilo to na mnie wrazenia...
hmmm no skoro to ćwiczysz to wiesz o czym mówisz twoja opinia poważnie wstrząsneła moją opinią na temat bruce wprawdzie kiedy widziałem kasety z jego pokazami byłem znacznie młodszy i wogule zielony może dlatego właśnie wydawało mi sie ze to co robił było super i wogule hmmm no dałeś mi do myślenia ale to dobrze :wink:
pozdrawiam
ps. a czy nunchaku na pokazach twoim zdaniem machał gorzej niż w filmie?
Napisano Ponad rok temu
faktem jest tez ze zazywał konopie indyjskie aby zwiększyć wytrzymałość organizmu bo spędzał na planie filmowym po kilkanascie godzin na dobe ,niewiele spał i tak naprawde był na skraju wyczerpania psychicznego i fizycznego a jak poźniej wykazała sekcja zwłok był uczulony na konopie......
OT: ciekawi mnie jak się "zażywa" konopie indyjskie, a przede wszystkim jak to robic żeby za ich pomocą walczyć z sennością Mi osobiście chce się po ich "zażywaniu" w kolejnosci intensywności: śmiać, jeść i spać. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
nie bierz sobie tego az tak bardzo do serca. ja tez bylem zafascynowany tak jak ty. zreszta do tej pory jestem fanem Bruce'a ale jedyny film jaki robi na mnie wrazenie to 'Wejscie Smoka' i zaden inny z jego kariery.hmmm no skoro to ćwiczysz to wiesz o czym mówisz twoja opinia poważnie wstrząsneła moją opinią na temat bruce wprawdzie kiedy widziałem kasety z jego pokazami byłem znacznie młodszy i wogule zielony może dlatego właśnie wydawało mi sie ze to co robił było super i wogule hmmm no dałeś mi do myślenia ale to dobrze :wink:
jak mowilem wczesniej w filmie mozna zrobic wszystko. nawet przyspieszyc klatki by machac szybciej. bodajze w filmie 'Droga Smoka' Bruce macha nunchaku w zupelnie naturalny sposob...ps. a czy nunchaku na pokazach twoim zdaniem machał gorzej niż w filmie?
Napisano Ponad rok temu
ludzie różnie reagują a wyjaśnij mi czemu niektórzy po alkocholu robią sie awanturniczy a niektórzy jak ja senni?OT: ciekawi mnie jak się "zażywa" konopie indyjskie, a przede wszystkim jak to robic żeby za ich pomocą walczyć z sennością Mi osobiście chce się po ich "zażywaniu" w kolejnosci intensywności: śmiać, jeść i spać. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ludzie różnie reagują a wyjaśnij mi czemu niektórzy po alkocholu robią sie awanturniczy a niektórzy jak ja senni?
Nigdy nie spotkałem, aby ktoś był pobudzony po "trawie"!! To nie speed, czyli amfa albo coś z rodziny XTC, nie wspominając o koce.
A do co alkoholu- to kwestia DAWKI- po pewnej ilości każdy idzie spać
Napisano Ponad rok temu
a faktem jest tez ze zazywał konopie indyjskie aby zwiększyć wytrzymałość organizmu
Znasz osobiście jakiegoś palacza trawy?? Bo ja znam WIELU - trawa nie zwiększa wytrzymałości- raczej zmniejsza (niszczy płuca etc.). Goście "jarający" konopie w trakcie treningu mało nie umarli z wysiłku!!
Skąd masz te informacje :roll:
Napisano Ponad rok temu
Bruce byl nauczycilem owczesnych mistrzow swiata w kickboxingu (znaczy zostali mistrzami po treningu z nim) np Lewis, Norris.
widziales jego treningi z jakiego czasu? Jak cwiczyl Wing Chun? To fakt - nic szczegolnego...A widziales moze jego prywatne lekcje z Karem A.Jabarem?
Oczywiscie nie byl superherosem ale byl geniuszem w swoich czasach. Jako pierwszy uzywal ochraniaczy i sparowal full kontakt. Jako jeden z pierwszych wprowadzil cross trening do swojego MA. Moznaby wiele wymieniac...
Skoro nie robi na Tobie wrazenia to moze przejedz sie do dzisiejszych adeptow JKD np Vunaka albo Thorntona (masz przeciez blisko) i posparuj. zobaczymy czy nie zrobia na Tobie wrazenia :twisted:
Napisano Ponad rok temu
jakiś czas temu w tv był program poświęcony bruce lee i tam mówili czyżby gadali głupoty?Znasz osobiście jakiegoś palacza trawy?? Bo ja znam WIELU - trawa nie zwiększa wytrzymałości- raczej zmniejsza (niszczy płuca etc.). Goście "jarający" konopie w trakcie treningu mało nie umarli z wysiłku!!
Skąd masz te informacje :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Saga o Judo I & II
- Ponad rok temu
-
Aikido inaczej...
- Ponad rok temu
-
[TVN] Uwaga! - DragonBall (troche OT)