Aikido w Bydgoszczy!
Napisano Ponad rok temu
To nazewnictwo jest pokłosiem starych czasów Np. TKKF przy których uruchamiano kiedys SW to były ogniska, które miały własnie odpowiednie sekcje tematyczne I tak już zostało. - niektórym przynajmniej. Puryści nie lubią nawet jak sie mówi klub aikido czy karate bo im sie kojarzy z klubem towarzyskim i jako jedyną dopuszczalna nazwę przy SW wskazuja dojo. Ale to już rzecz gustuPrzepraszam że się wtrącam troszkę nie na temat
Ja odnośnie podanej strony Bydgoskigo klubu
ale przerażają mnie właśnie jak jużktoś wcześniej stwierdził takie tytuły jak "SEKCJA" 8O
czy jużcałkiem okrutny "SEKCJA DZIECI" :?
Boże Co oni tam robią na tych treningach czy to napewno szkoła Aikido A nie akademia medyczna :wink:
Ł ( na tropie lingwistycznych wykopalisk)
Napisano Ponad rok temu
Miałam okazje trenować w Niemczech, sekcji Przemka nie zamieniłabym na żadną inną.
SEKCJE dzieci terz polecam trenuje mój brat.
Co tu dużo pisać spójrzcie na dany które wyszkolił.
to chyba wszystko, mam nadzieję że do nich dołączę
Pozdrowienia dla trenujących w ogóle
Napisano Ponad rok temu
widze --"ZMOWA MILCZENIA".!!!!!!!!!!
cZY TOJEST TAKIE TRUDNE?
pROSZEEEEEEE O OPINIĘ O SEKCJACH W bYDGOSZCZY!!
Niewiem dlaczego chcesz zrezygnować z treningów u Przemka. Osobiście uważam, że jest to najlepsza sekcja w Bydgoszczy:) ćwiczę w Toruniu ale o sąsadach nigdy się nie zapomina... No i takim oto sposobem zapraszam wszystkich w imieniu Bydgoszczaków na trening kończący rok aikidowy. Najbliższa sobota czytaj 25 czerwca Polonia- start 17 koniec treningu 23!!!!!!!! czyli 6 godzin super zabawy a potem... tiru riru
Napisano Ponad rok temu
Zgłębiam tajniki aikido w Pomorskim Centrum Sztuk Walki w Bydgoszczy.
Jakie są wasze wrażenia z tego dojo?Mysle o zmianie sekcji!
Okropnie masz dziwne podejście. Cwiczysz u Przemka i wiesz jakie jest jego aikido. Po co Ci wiec te opinie? Albo Ci sie podoba to, co sie tam dzieje albo nie. Jesli Ci sie nie podoba (a skoro chcesz zmienic sekcje to chyba tak jest), to co zrobisz jesli opinie beda pozytywne?
Bo moja na przyklad jest pozytywna, zwlaszcza po owych wspomnianych wyzej szesciu (morderczych) godzinach...
Pozdro z Torunia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O sekcji w Bydgoszczy nic nie wiem, ale nie sadze zeby kido po 2 latach nadal byl zainteresowany tym tematem
hihhhh, a to jest dobre.... faktycznie, kompletnie nie zwrocilem na to uwagi pocieszam sie tylko, ze to nie ja odsmazylem ten watek....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8ODarSit jestem zainteresowany nauka ju jutsu. proszę o podanie adresu budo.
Napisano Ponad rok temu
Łatwiej będzie ci się skontaktować z nim, jeśli wpiszesz w google Hakkoryu Bydgoszcz i poszukasz tam kontaktu.DarSit jestem zainteresowany nauka ju jutsu. proszę o podanie adresu budo.
Napisano Ponad rok temu
z tego co mi wiadomo wziąż jest taki i nie uległ zmianie, tzn. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]DarSit jestem zainteresowany nauka ju jutsu. proszę o podanie adresu budo.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dla fanow Stefka
- Ponad rok temu
-
Filmowanie staży i treningów
- Ponad rok temu
-
Oceńcie stronkę o aikido !!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu