Już jest książka
Napisano Ponad rok temu
Tytuł: Zawsze Bezpieczna. Poradnik psychologicznej i fizycznej samoobrony dla kobiet.
Autorzy: Wojciech Kruczyński, Paweł Droździak
Wydawnictwo: Prószyński i Ska
Cena: 19 zł
Książka opisuje reguły samoobrony psychologicznej w różnych sytuacjach, poczynając od ulicznego napadu do złośliwości ze strony szefa. Wspomina też o samoobronie fizycznej, są rozważania np. o celowości podejmowania treningu takiej samoobrony itd.
Mam nadzieję, że się spodoba.
Paweł Droździak
Szkoła Samoobrony dla Kobiet WSDP
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Zapowiadana wcześniej ksiązka o samoobronie kobiet jest dostępna w księgarniach od dziś.
Tytuł: Zawsze Bezpieczna. Poradnik psychologicznej i fizycznej samoobrony dla kobiet.
Autorzy: Wojciech Kruczyński, Paweł Droździak
Wydawnictwo: Prószyński i Ska
Cena: 19 zł
Dzięki za info. Za tę cene to kupie żonie i mamie, teściowej chyba nie ;-)
Napisano Ponad rok temu
Pozdr,
Pawel Drozdziak
Szkola Samoobrony dla Kobiet WSDP
Napisano Ponad rok temu
a ona właśnie mi melduje, że kończy pierwsze czytanie (jakkolwiek to brzmi), potem drugi raz dla utrwalenia i puszcza w obieg bo kolejka przyjaciołek czeka.
żona nie jest typem ofiary, a ofiarą losu już w żadnym wypadku - tak więc książka nie jest DLA NIEJ objawieniem tajemnic czy coś w tym rodzaju - raczej potwierdzeniem jej codziennej postawy.
Panie Pawle! gratulacje. kawał dobrej roboty.
Napisano Ponad rok temu
Pozdr,
Pawel Drozdziak
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję, że się spodoba.
Przeczytałem przed żoną, podoba mi się. Może poprawię moją asertywność na czteropunktową :-) (bo ja mam taką dla facetów, po jednym dwóch punktach robi się z tego agresywność). Ale wiesz czego w tej książce nie ma w żadnym przykładzie, sytuacji? Przypadku uczennica/studenta vs. nauczyciel/wykładowca. Opisy i porady które dajecie są uniwersalne i bez trudu można je przeniść na inne sytuacje, ale nigdy wprost nie opisujecie tego zagadnienia. Nikt nie poruszył tematu? A może "zaloty" wykładowców do studentek to już norma i kobiety się nie skarżą? Przeoczyliście?
Napisano Ponad rok temu
Pawel Drozdziak
Szkola Samoobrony dla Kobiet WSDP
Napisano Ponad rok temu
odmówisz, przerabane, skorzystasz, musisz zaliczyc:)
życie profesora też nie jest proste....
RobertP: teściowej kup poradnik, jak przyjmować na nerki pchnięcia nożem, niedługo do kupienia, mnóstwo info praktycznych i opinii uzytkowników tego systemu :wink:
Napisano Ponad rok temu
Naprawdę fajna książka - bardzo mi się podoba no i polecam wszystkim moim znajomym.
Gratuluję i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj przeczytałam.
Naprawdę fajna książka - bardzo mi się podoba no i polecam wszystkim moim znajomym.
Gratuluję i pozdrawiam
Książka wyczerpała temat, i nikt już nie pisze na grupę?
Napisano Ponad rok temu
Książka wyczerpała temat, i nikt już nie pisze na grupę?
ja piszę :-) .
moja żona idzie dziś na KM. Zobaczę czego tam ucząi czy to przydatne dla kobiet. :-)
Jutro mogę podzielić się wrażeniami - choć po pierwszy mrteningu zazwyczaj niewiele można powiedzieć.
pozdro.
Napisano Ponad rok temu
W koncu zamowilem u Proszynskiego przez Internet i wlasnie dzisiaj otrzymalem . Dalem do czytania mojej towarzyszce zycia i czekam na jej opinie. Jak skonczy to sam tez przeczytam.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bjj kravka czy ciagle to samo?
- Ponad rok temu
-
Film z zamieszek (tegoroczne Juwenalia w Częstochowie)
- Ponad rok temu
-
zapasy?
- Ponad rok temu
-
zabawki samoróbki
- Ponad rok temu
-
Przemoc zwalczać przemocą !!!
- Ponad rok temu
-
wesołe(nieprzyjemne) zdarzenia
- Ponad rok temu
-
Szukamy zawodnika do stworzenia gry wideo.
- Ponad rok temu
-
uniewinniony
- Ponad rok temu
-
Wrocław
- Ponad rok temu
-
Porażka bramkarza
- Ponad rok temu