PILNE
Napisano Ponad rok temu
Ja szukałem pół dnia i znalazłem ale do karate.
Jeśli ktoś zna taką stronę lub książkę prosił bym o nazwe (lub link jeśli będzie to strona).
Od razu uprzedzam, że nie ma w księgarni w moim mieście (są 3 księgarnie i nikt nie słyszał o takim czymś jak taekwondo).
Pozdrawiam Marian.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dostałem przez przypadek od kolegi książke i sie naoglądałem, wkręciłem a teraz nie moge trenować. I jestem, można powiedzieć, na głodzie Tkd jest uzależniające :twisted:
ja to w ogole nie widzialem w co sie pakuje brat trenowal juz kk z 4-5 lat gdy ja zaczalem myslec o MA i chcialem zapisac sie na kk wlasnie, ale ide sobie w lublinie patrze plakat tkd. A ze wczesniej slyszalem conieco ze dobre no to mysle sprobuje no i tak juz zostalem
Napisano Ponad rok temu
Cos takiego istnieje 8) . Nazywa sie to encyklopedia TKD. Mam to na 4cd' kach. Masz tam wszystkie formy, mozesz je ogladac z roznych kamer, pozycje, komendy ( wymawiane przez lektora ) itd. Jest gitest. Ale jest jeden problem . Cena to ( nie wiem dokladnie bo mam od ziomka ) od 100 do 150 USD :? . Jesli to Cie nie zniecheca to pogrzebieza adresem.
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok. Mam taki pomysł. Czy nie mógł by mi ktoś (wielkoduszny, wspaniałomyślny i litościwy) przepalić ową Encyklopedie TKD i wysłać pocztą? Napewno jakoś sie rozliczymy. Proszę :roll:
Taxx ty namawiasz do przestepstwa! ! A prawa autorskie !
Jak juz to pisz na priva, ja nie mam wiec sie nie dogadamy, ale ktos tam pisal ze ma ta encyklopedje.
Elo
Napisano Ponad rok temu
Do wszystkich urzytkownikow :
CZY JEST KTOS Z UNICEFU ???
Ja na razie nie mam " mozliwosci technicznych " jak bede mial to dam znac. Mysle ze wczesniej uzyskasz jaumurzne od kogos innego .
Ale musze dorwac nagrywarke i cd nr 2, bo mam zrysowany, a teraz ziomek jest na wakacjach ( bedzie gdzies za 10 dni ). Wtedy nie ma sprawy. :-)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dobra sekcja w Szczecinie ;)
- Ponad rok temu
-
rzuty w walce sportowej
- Ponad rok temu
-
niepelnosprawni
- Ponad rok temu
-
Porada w sprawie wroclawia :)
- Ponad rok temu
-
Hymn XIII MŚ Taekwondo
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata Taekwondo ITF - Grecja 2003 :)
- Ponad rok temu
-
rozciagniecie na maksa - masa zdjec
- Ponad rok temu
-
Jak skakać wyżej?
- Ponad rok temu
-
Dobok - gdzie za ile i jaki ?
- Ponad rok temu
-
Pozycja walki w TKD