Sensei a rodzina
Napisano Ponad rok temu
PROBLEM GDY JEST SIĘ SENSEJEM, I MA SIĘ ŻONĘ, I UCZY SIĘ PANIENKI, KTÓRE NIE ZAUWAŻAJĄ OBRĄCZKI.
ŻONA TEŻ CWICZY I WIDZI TO. ZAMIAST MIŁEJ ATMOSFERY OBOJE CZUJEMY NIESMAK I POWSTAJE PYTANIE "W JAKIM CELU TU PRZYSZŁY?". POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRAWDZIWE AIKIDOCZKI :-)
PRZYŁĄCZAM SIĘ DO OPINII, ŻE DRUGA POŁOWA JEST NIEZBĘDNA DO BYCIA W PEŁNI SENSEJEM TO DAJE CAŁOŚĆ I AKURAT MI JEST Z TYM SUPER. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Z drugiej strony jednak trzeba sie cieszyc, bo np. w tradycji azjatyckiej mistrz, czesto "obdarzal" swoja energia ucznia takze i plci meskiej.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo jestes brzydki jak Dziuba przestraszonycholera........ molestowanie, ale w którą stronę i czemnu mnie nikt nie molestuje!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Szczepan, jesteś bez serca 8O Tak prosto z mostu :wink:bo jestes brzydki jak Dziuba przestraszonycholera........ molestowanie, ale w którą stronę i czemnu mnie nikt nie molestuje!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Końcówka była trochę bardziej złożona ale ogólny sens jest zawarty chyba.Moim zdaniem sensei ma racje.
Ale za głupotę uważam przychodzenie na treningi jedynie ze względu na wygląd senseia.
Pozdrawiam wszystkich
Napisano Ponad rok temu
......hmh.........Jusi.....to sie nazywa w takim razie kazirodztwo :roll: 8) :wink:Wiecie co?A ja przytoczę słowa senseia Hoffmanna "Swojego senseia można kochać,a nawet trzeba bo on jest jak ojciec".
Pozdrawiam wszystkich
Napisano Ponad rok temu
I to pisze moderator ;P
A Ty może nie kochasz swojego tatusia?
Napisano Ponad rok temu
PROBLEM GDY JEST SIĘ SENSEJEM, I MA SIĘ ŻONĘ, I UCZY SIĘ PANIENKI, KTÓRE NIE ZAUWAŻAJĄ OBRĄCZKI.
combol niesamowity jesteś. gros sensejów przebiera nóżkami widząc panienki.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kto czytal ksiazke Shugyo Shiody?
- Ponad rok temu
-
mieć sekcję
- Ponad rok temu
-
kumura