Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To Wy macie filmik pt. "Nasz Mestre i Wasz Mestre"nie mam zadnych waszych roda na kompie, sam zarzuc jakiegos linka
No to zapewniam cie, ze nawet jezeli mnie trafisz to na 100% bedziesz lezal na ziemiA co do trafienia - zapewniam cie, ze odpowiednio kopnieta armada, niezaleznie od "metody" jesli dojdzie celu, spelni swoje zadanie
Napisano Ponad rok temu
To Wy macie filmik pt. "Nasz Mestre i Wasz Mestre"nie mam zadnych waszych roda na kompie, sam zarzuc jakiegos linka
![]()
No to zapewniam cie, ze nawet jezeli mnie trafisz to na 100% bedziesz lezal na ziemiA co do trafienia - zapewniam cie, ze odpowiednio kopnieta armada, niezaleznie od "metody" jesli dojdzie celu, spelni swoje zadanie
Albo sam sie odbijesz, ale ja cie wywroce hahahaaa
Napisano Ponad rok temu
ta? no powiedz ile razy kogos tak fantastycznie trafiles? czy kiedykolwiek w cos trafiles???A ja Cie moge zapewnic, ze po otrzymaniu na glowe niespowolnionej i niezablokowanej armada jedyne co bedziesz w stanie zrobic, to w miare bezpiecznie i bardzo szybko ulozyc sie na podlozu :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo regula jest taka, ze zadzieranie nogi do gory nie jest mocna strona wiekszosci zawodnikow w K1Ostatnia walka jaka pamietam, skonczona [fakt, pieknym] KO w wyniku kopniecia na glowe byla w wykonaniu Bialorusina Ignatchova [zapewne zrobilem blad w nazwisku, ale cos w ten desen]. Jednak to niestety tylko wyjatek od reguly, zreszta pare miesiecy pozniej Ignatchov dostal ostry lomot od ww. Lecko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spojz na ignatchowa i na reszte 8O Widzialem sporo jego walk w K1 i przy zadnej probie kopniecia bocznego zle sie dla niego to nie konczylo. Nie rozumiesz, ze on ma dluzsze nogi i jest mniej kwadratowaty niz reszta?? Reszta lepiej boksuje niz kopie - co wcale nie przeszkadza im byc najlepszymi (kick/thai)boxerami na swiecieGoliatus - ale przypieprzyles
. To sa najlepsi [wiem, wiem... ale na pewno scisla czolowka] kick boxerzy i thai boxerzy swiata. Myslisz ze maja JAKIKOLWIEK problem z wyprowadzeniem kopniecia na glowe ?
Otoz nie. Ale wiedza, ze to sie nie oplaca. Za duze ryzyko.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu