Staż aikido
Napisano Ponad rok temu
Musisz sie tam przesunac bo inaczej cie ciachne - zmienilo sie na - musisz tak zareagowac inaczej ci przywale
Pomysl mu sie wzial z kumitachi z mieczem....no widzisz Redakcjo, jak takie powierzchowne rozumienie kumitachi moze spowodowac kompletne wypaczenie aikido?
Napisano Ponad rok temu
Choć redakcja jest bezstronna i obiektywna to jednak bardzo życzyłbym wielu danom i multidanom nie mylić z Danone takiego twórczego wypaczenia aikido :roll:no widzisz Redakcjo, jak takie powierzchowne rozumienie kumitachi moze spowodowac kompletne wypaczenie aikido?
Napisano Ponad rok temu
Bo za chwile bedziemy mieli wpisy typu: Prawdziwi Polacy sądzą..., Głos wolnej Polski Informuje..., Zwiazek Kombatantów Szabli polskiej domaga się.... Zwykle za takimi hasełkami kryje sie jakiś sfrustrowany gostek bez siły przebicia i komplekasmi stąd aż po Ural :roll:
Tak więc droga redakcjo - moze tak przy otwartej przyłbicy staniesz w wortalowe szranki
Napisano Ponad rok temu
Zwykle za takimi hasełkami kryje sie jakiś sfrustrowany gostek bez siły przebicia i komplekasmi stąd aż po Ural :roll:
co racja to racja, nigdy nie miałem śmiałości.... :nie:
i co teraz będzie Łabędziu? Wszystko się wyda?
Napisano Ponad rok temu
Ty nie bądż taki Tajemniczy Don Pedro Nic się nie wyda jeno nie podoba mi się albo dorabianie komuś gęby, albo chowanie sie za etykietką redakcja. Jako facet co parę lat przepracował w kilku nieco większych redakcjach doskonale wiem jak to wygląda. Proponuje więc zdekonspiruj się i nie róbmy przerostu formy nad treścią. Jeśłi to ty drogi JP to nie masz powodu do obaw - wszak pełniąc zaszczytne funkcje musiałeś spełnić obowiązek autolustracji No chyba ze jest jaki szkielet w szafie o którym nawet BOR i kontrwywida nic nie wieZwykle za takimi hasełkami kryje sie jakiś sfrustrowany gostek bez siły przebicia i komplekasmi stąd aż po Ural :roll:
co racja to racja, nigdy nie miałem śmiałości.... :nie:
i co teraz będzie Łabędziu? Wszystko się wyda?
Napisano Ponad rok temu
No chyba ze jest jaki szkielet w szafie o którym nawet BOR i kontrwywida nic nie wie :rofl
i w szafie i pod łóżkiem - kilka szkieletów nawet dzielny Frodo by się wystraszył :nie:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No tak zawsze mi wyglądałeś na nekrofila :wink: , ale żeby aż do wysuszenia ciał do kości na szkielecik przestraszony Chyba ze archiwizujesz swoja kalekcję w szafie jak znaczki w klaserze :wink:No chyba ze jest jaki szkielet w szafie o którym nawet BOR i kontrwywida nic nie wie :rofl
i w szafie i pod łóżkiem - kilka szkieletów nawet dzielny Frodo by się wystraszył :nie:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Puchar Polski w aikido
- Ponad rok temu
-
Sensei a uke
- Ponad rok temu
-
Minoru Mochizuki, zalozyciel Yoseikan aikido nie zyje.
- Ponad rok temu
-
Egzamin
- Ponad rok temu
-
No i mamy nowego O'senseia .....
- Ponad rok temu
-
Roman Hoffmann-obóz ^^
- Ponad rok temu
-
Obcy w dojo