Egzamin
Napisano Ponad rok temu
Zastanawia mnie jak wygląda u was egzamin i ile kosztuje (np. 5k-55zł, 4k-75zł, 3k- 100zł itd.)
Napisano Ponad rok temu
A gdzie cwiczysz?
Napisano Ponad rok temu
Tak się składa, że zdałem(choć wcześniej dwa razy nie dotarłem na egzamin z powodów odemnie nie zależnych)A ćwicze w Poznaniu.No i co, zdales ten egzamin? bo nie wiem czy ci gratulowac, czy nie?
A gdzie cwiczysz?
Napisano Ponad rok temu
Zastanawia mnie jak wygląda u was egzamin i ile kosztuje (np. 5k-55zł, 4k-75zł, 3k- 100zł itd.)
Płacicie za egzaminki?
Napisano Ponad rok temu
No i gratulacje zdania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps nie musisz wykropkowywac calej linii zeby sformatowac tak text, wystarczy nacisnac pare razy ENTER
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj miałem egzamin z aikido Zastanawia mnie jak wygląda teki egzamin w innych klubach. Umnie jet tak, że najpierw jest zwykły trening a potem przychodzi czas na egzamin. Jest on podzielony na dwie części. Pierwsza to część praktyczna(pady, techniki, poruszanie się po macie itd.) a następna część jest teoretyczna. I właśnie ta część jest zastanawiająca. Sensei (główny który prowadzi dojo a nie ten co uczy naszą sekcje) zadanje różne pytania z terminologi japońskiej dotyczącej aikido, często takiej której nigdy nie słyszałem(a "studjuje" sporo na temat aikido).
o, jak w sklepie :-)
A tak poważnie: u nas teorii nie ma, egzamin na stopień uczniowski (niezależnie jaki) około 50 PLN, od 1 dan cennik japan aikikai; na stopnie dan zdajemy tylko na stażach, po poleceniu przez naszego głównego instruktora
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
No i mamy nowego O'senseia .....
- Ponad rok temu
-
Roman Hoffmann-obóz ^^
- Ponad rok temu
-