gdzie dostanę atrapy noży ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jednym poćwiczysz techniki związane z obroną przed napastnikiem uzbrojonym w takowe narzędzie, drugim doskonalić możesz naukę posługiwania się nożem jako takim
pozdrawiam
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Tatoine - potrzebuję tych pierwszych noży, a więc atrap. Treningowy też by się przydał, ale jednak ważniejszy jest dla mnie ten pierwszy rodzaj noży. Masz może jakiegoś linka do sklepu, gdize takie cus mógłbym dostać ??
Napisano Ponad rok temu
Gdzie to kupić? Musisz poszukać w jakiś sklepach internetowych sprzedających wyposazenie taktyczne z USA. Wiele z nich wysyła towar do Polski.
Napisano Ponad rok temu
możesz kupić i w polsce, naprawdę nieźle robione i niedrogie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
andy_hug - Nie jestem pewien, czy myślimy o tym samym. Czy mówiąc "trening" masz na myśli sparing na noże ?? Bo ja tak - właśnie o to mi chodzi. Nie wiem więc, czy noże ze stali nadawałyby się najlepiej do tej roli, bo chyba nie wyobrażasz sobie, by taka stalowa arapa o kształtach "wibratorowych" dobrze symulowała nóż ( mam na mysli oczywiście masę takiego narzędzia ) ).
Widzę, że na stronie, do której linka podałeś, chłopaki chcą 50 zł za jedną sztukę... Ech, tracę nadzieję, ze uda mi sie w sieci kupić jakąś atrapę ( konkretnie dwie ) w rozsądnej cenie.
zastanawiam się czy do sparingów, o jakie mi chodzi, nie wystarczą zwykłe... rakietki do pingla D. Co prawda możemy sobie narobić nieco siniaków, ale przynajmniej nie pozabijamy się. Pozatym jest zawsze jakaś szansa, że kumpel wywiąze się z deklaracji i wystruga dwie odpowiednie atrapy .
Napisano Ponad rok temu
Jeśli jesteś zainteresowany, daj znać. Zadzwonię do człowieka i dokładnie się dowiem.
Aha, nie mogę wysyłać i odbierać prywatnych wiadomości, tak więc kontaktuj się ze mną w tej sprawie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Napisano Ponad rok temu
to ty jesteś z wrocławia
witaj bracie
ja sam miałam taki problem z nożami
jeśmi mówisz o gumowym nożu do ćwiczeń to możesz taki zanabyć na drodze kupna na ostatnim piętrze feniksa.
a jeśli chodzi o metalowe, odpowiadającxe wyważeniem orginałom to zostaje tylko sklep wysyłkowy, lub tatoine i jego niejasne kontakty :wink:
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
daj se luz jak mówi piosenka :wink:
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wykonane z gumy, w pełni bezpieczne podczas treningu. Występują w dwu wzorach:
A. Na górze zdjęcia - cena : 18,00 zł
B. Na dole zdjęcia - cena : 23,00 zł
---------------------
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ma tą zaletę - że nie do zdarcia - np. trenuję tym silne uderzenia na worku (seriami)...
Napisano Ponad rok temu
Tatoine - Jak mówisz, że to jest robota USA, zaczynam mieć straszne wizje . Konkretnie - jestem pewien, że oznacza to spory wydatek.
andy_hug - Nie jestem pewien, czy myślimy o tym samym. Czy mówiąc "trening" masz na myśli sparing na noże ?? Bo ja tak - właśnie o to mi chodzi. Nie wiem więc, czy noże ze stali nadawałyby się najlepiej do tej roli, bo chyba nie wyobrażasz sobie, by taka stalowa arapa o kształtach "wibratorowych" dobrze symulowała nóż ( mam na mysli oczywiście masę takiego narzędzia ) ).
Widzę, że na stronie, do której linka podałeś, chłopaki chcą 50 zł za jedną sztukę... Ech, tracę nadzieję, ze uda mi sie w sieci kupić jakąś atrapę ( konkretnie dwie ) w rozsądnej cenie.
zastanawiam się czy do sparingów, o jakie mi chodzi, nie wystarczą zwykłe... rakietki do pingla D. Co prawda możemy sobie narobić nieco siniaków, ale przynajmniej nie pozabijamy się. Pozatym jest zawsze jakaś szansa, że kumpel wywiąze się z deklaracji i wystruga dwie odpowiednie atrapy .
to może ja: zależy do jakich sparringów, na dobrą sprawę gumowym też mozesz wyjąć oko, a drewnianym uszkodzić krtań.
jasne że do sparringów dla wiekszości lepsze sa gumowe, ale nie nadają się do treningu innych rzeczy.
a te metalowe i tak są najtańsze w tej okolicy, a naprawdę porządnie zrobione
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Najlepszy spośród tanich noży
- Ponad rok temu
-
powitanie
- Ponad rok temu
-
Massad Ayoob -- warto?