Nowa (moja) strona www o judo!!!
Napisano Ponad rok temu
=======>>>"OPKS Gwardia Olsztyn"<<<=======
Bezposredni adres to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , mam jednak nadzieje ze klikniecie w poprzedni link i mi pomozecie :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Krzaki są ewidentne, przy ustawieniach czy to ISO czy Win1250 nic nie można się doczytać.Krzaczki mowisz??? Moze masz stara przegladarke?? bo u mnie jest wporzadku i u kilku innych osob tez, ale sprawdze to :-) Brak informacji kontaktowych?? No co ty ,a byles w dziale "o mnie "?? Ogolnie to jest wiele do poprawy i za jakis czas wezme sie za calkowita przebudowe,narazie musi tak zostac :-) Dzieki za sugestie !!
A kontakt = telefon, adres, godziny treningów itp. Tego tam brakuje.
Napisano Ponad rok temu
Co do kontaktow to fakt ,myslalem ze chodzi ci o kontakt ze mna
Wkrotce to poprawie
Napisano Ponad rok temu
pewnie poprawione
Napisano Ponad rok temu
Krzaczki zamiast polskich literek, teksty nieczytelne (za ciemne i brak akapitów). Zdjęcia zyskują wiele po wykadrowaniu najważniejszych motywów. Brak informacji kontaktowych.
ja też krzaczków nie widzę żadnych, co więcej nawet jak upierdliwie przestawiam stronkod, za to zdjęcia mają w połowie przypadków ciekawą perspektywę lub symetrię, no i czołowej postaci na top str to już można by tylko oczy wyjąc, - jaka by to była technika, zaraz ...
no pewnie by sobie nie pozwolił
ale jak mi się uda tworzyć cos dla moich małych, to cię będę o zdanie pytał, jeśli zechcesz być krytykiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie napisałeś w części o sobie kim jesteś ani nic- tak Cię uczyli w Olsztynie? :twisted:Zrobilem wlasna stronke o judo choc głownie jest ona poswiecona mojemu klubowi czyli Gwardii Olsztyn 8) ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
walka w parterze ?!?!!?walka realna???
- Ponad rok temu
-
Sosnowiec
- Ponad rok temu
-
parter na zawodach
- Ponad rok temu