Nowa (moja) strona www o judo!!!
Napisano Ponad rok temu
=======>>>"OPKS Gwardia Olsztyn"<<<=======
Bezposredni adres to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , mam jednak nadzieje ze klikniecie w poprzedni link i mi pomozecie :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Bushi napisał
Krzaki są ewidentne, przy ustawieniach czy to ISO czy Win1250 nic nie można się doczytać.Krzaczki mowisz??? Moze masz stara przegladarke?? bo u mnie jest wporzadku i u kilku innych osob tez, ale sprawdze to :-) Brak informacji kontaktowych?? No co ty ,a byles w dziale "o mnie "?? Ogolnie to jest wiele do poprawy i za jakis czas wezme sie za calkowita przebudowe,narazie musi tak zostac :-) Dzieki za sugestie !!
A kontakt = telefon, adres, godziny treningów itp. Tego tam brakuje.
Napisano Ponad rok temu
Co do kontaktow to fakt ,myslalem ze chodzi ci o kontakt ze mna

Wkrotce to poprawie
Napisano Ponad rok temu
budo_Bushi napisał
IE 5.5.A jaką masz przeglądarke??
Napisano Ponad rok temu
pewnie poprawione
Napisano Ponad rok temu
budo_slaszysz napisał
Krzaczki zamiast polskich literek, teksty nieczytelne (za ciemne i brak akapitów). Zdjęcia zyskują wiele po wykadrowaniu najważniejszych motywów. Brak informacji kontaktowych.
ja też krzaczków nie widzę żadnych, co więcej nawet jak upierdliwie przestawiam stronkod, za to zdjęcia mają w połowie przypadków ciekawą perspektywę lub symetrię, no i czołowej postaci na top str to już można by tylko oczy wyjąc, - jaka by to była technika, zaraz ...
no pewnie by sobie nie pozwolił
ale jak mi się uda tworzyć cos dla moich małych, to cię będę o zdanie pytał, jeśli zechcesz być krytykiem
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Bushi napisał
Nie napisałeś w części o sobie kim jesteś ani nic- tak Cię uczyli w Olsztynie? :twisted:Zrobilem wlasna stronke o judo choc głownie jest ona poswiecona mojemu klubowi czyli Gwardii Olsztyn 8) ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
walka w parterze ?!?!!?walka realna???
- Ponad rok temu
-
Sosnowiec
- Ponad rok temu
-
parter na zawodach