he kije :)
Napisano Ponad rok temu
mam takie pytanko! skad mam wytrzasnąc dwie pałki długości około 5O-6Ocm oraz dwa kijki długości około 2)cm ?? !??? bo nie mam zielonego pojęcia:)
z góry thank u
PoZdrO
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak -albo raczej szczegolnie zamiast uczenia sie teraz do sesji hehe
bede musiał cośik pokombimowac z tymi kijami albo uzyje drewnianego kija od miotły -tak z lenistwa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wiesz ....dwa kijki długości około 2)cm
nie żebym się czepiał, ale trochę mnie to rozbawiło
A jeśli chodzi o maculele to możesz ściąć gałąź jakąkolwiek (jeśli masz gdzie ) i ją "obrać" z kory i już.
Jeśli nie masz skąd wziąść gałęzi to chyba najbardziej nadaje się kij od szpadla/łopaty tak jak napisał uirapuru. Można sobie ponacinać go trochę by nie był taki śliski. Można też ozdobić (np. poprzypalać trochę, ale z wyjątkiem rękojeści, bo ręce się inaczej brudzą sadzą) jak komuś się nudzi. 8)
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem najlepszy jest kij do łopaty
No,albo nogi od krzesel lub stolu
Jest milion mozliwosci
Napisano Ponad rok temu
Polecam do treningu walki palkami sa swietne...ALE!!!!!!!!!!! jak sie złamie to wywalic w cholere...bo widzalem blizny po zadrapaniu zlamana...PASKUDNE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co ty z nimi robisz?hmm ja podprowadzilem staremu kija od grabi i mam dwie palki ale obslugiwac to to slabo umiem ,same kontuzje jak sie z kumplem trzaskam moze ktos moze pomoc z tym jak co sie je ???
Pościągaj sobie filmiki z neta, poszukaj. A najlepiej zapytać kogoś kto zna maculele.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a propos filmow : poszukaj sobie filmow z eskrimy. pelno tego w necie. tam sie napieprzaja ostro tymi palami. full contact
Napisano Ponad rok temu
P.S. no co $ero$lavie ! !!palec mi zjechał z klawiatury .sama sie z tego smiałam
thx za pomysły!
Napisano Ponad rok temu
my mamy w Opolu taki patent:
idzie sie do skladu drewna, kupuje stosownej dlugosci kij debowy, tnie na pol, szlifuje; do maculele jak znalazl, a co najwazniejsze, nie da sie tego tak latwo jak kija do grabi polamac. koszt: 5-6zl za calosc (bez robocizny ).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
capo w Bydgoszczy
- Ponad rok temu
-
WZOR ABADA
- Ponad rok temu
-
Wielki Konkurs Companhia Pernas Pro Ar
- Ponad rok temu