WZOR ABADA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tak zrobilam pozyczajac abada od Moreny... tylko, ze ja moje troche zmienilam (podwyzszylam pas, ze juz nie sa biodrowkami..) i teraz zaluje
ale to najprostszy sposob na nowe abada
Napisano Ponad rok temu
Oryginalne abada są zrobione z rozciągliwego materiału ( który trudno jest kupić ) i są dość wąskie w pasie. Więc jeżeli mamy jakiś mniej elastyczny materiał to oryginalny krój należy odpowiednio poszerzyć aby nie był zbyt ciasny.
Napisano Ponad rok temu
poza tym, zawsze robi sie troche wieksza forme, a do tego, gdy cos szyjemy, to zawsze jest kilka przymiarek, wiec nie powinno byc klopotu, zeby wszystko uszyc tak, jak nalezy
a dobry material mozna dostac, trzeba tylko wiedziec, gdzie szukac
Napisano Ponad rok temu
2.weźcie poprawkę na to,że materiał,który kupicie,raczej nie będzie rozciągliwy,więc spodenki NIE mogą być obcisłe,bo przy compasso szwy pójdą :wink: Ja zrobiłam sobie na sznurek,nie na gumkę,polecam...
Tak więc mam abady za sumę ok.40zl,czarne co prawda(no cóż,praktyczne:))
PS nie radzę kkupować "zamiast" abad czegoś z normalnego sklepun odzieżowego,ja kupiłam i...nie wytrzymały prób salta,tzn.się podarły...
Napisano Ponad rok temu
Lena możesz mi wytłumaczyc w jaki sposób przy próbie salta podarły ci sie spodnie? Robiłaś X-salto czy może boczne ze szpagatem?
Napisano Ponad rok temu
Po 1)Sa elastyczne i lepiej sie w nich trenuje
2)Wytrzymuja bardzo duzo i nie trzeba za szybko kupowac nowych,tzn moje pierwsze abady mam juz ponad rok i ani troche sie podarly,a przezyly juz duzo.
3)Szybciej schna po praniu
Kazdy robi jak chce,ale lepiej zainwestowac i miec dluzej cos z abad,niz wydac mniej ryzykujac,ze spodnie szybko stana sie nieuyteczne.
Bo tajemnica abad jest material,ktorego w Polsce nie mozna kupic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie napisałam,że czarne tylko na treningi na dworze Bo mnie ch@#$%a bierze,jak po każdym treningu na trawce musze wylewać na abady litry Ace(nie mylić z "Axe" ),aby znów były śnieżnobiałe. Mosquito-tak,robiłam podwójne salto,pierwsze X oczywiście,a drugie zakończone turkiem :twisted: a że robiłam to na plaży,gdzie dużo małych ostrych kamyszków,to abady nie wytrzymałyHmm.. czarne abady, to cos nowego
Lena możesz mi wytłumaczyc w jaki sposób przy próbie salta podarły ci sie spodnie? Robiłaś X-salto czy może boczne ze szpagatem?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Axe!
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej wpadnij do nas na trening i sobie odmierz. Tak, wiem... to nie są prawdziwe abady :? Ale chyba nie 'od razu Kraków zbudowano'.
Napisano Ponad rok temu
A Ty znowu narzekasz :-)
Najlepiej wpadnij do nas na trening i sobie odmierz. Tak, wiem... to nie są prawdziwe abady :? Ale chyba nie 'od razu Kraków zbudowano'.
Wojtecek mówił, że spodnie szyje wam siostra Jonasza wg. wzoru karate-gi. Mam karate-gi w chacie, po co mi drugie? Szyjąc swoje gacie chciałbym się maksymalnie przybliżyć do pierwowzoru, dlatego poprosiłem o schemat.
BTW Będziesz w moim wieku też zaczniesz narzekać
Pozdrawiam
Axe!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i dzięki.
Axe !!
Napisano Ponad rok temu
rok w gdansq to 5 lat normalnego zycia...:PPP
hehe, czyli (jak Bóg da) w ciagu najblizszych 5 lat, strace cwierc wieq mojego życia przestraszony
Napisano Ponad rok temu
rok w gdansq to 5 lat normalnego zycia...:PPP
hehe, czyli (jak Bóg da) w ciagu najblizszych 5 lat, strace cwierc wieq mojego życia przestraszony
Niektóre kobiety są jak wino, im starsze tym maja więcej sexapeallu - tak gdziesz do czterdziestki, więc narazie się nie przejmuj . Masz jeszcze parę lat.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wielki Konkurs Companhia Pernas Pro Ar
- Ponad rok temu
-
Najtańszy przelot do Brazylii
- Ponad rok temu
-
Warsztaty Capoeira "Capitaes de Areia" w Berlinie
- Ponad rok temu