Sprzet
Napisano Ponad rok temu
Slyszalem ze chyba jest takowy na przymorzu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
" zamówienia można składać: telefonicznie, faxem, pisemnie lub e-mailem" - a zamawiac poczta nie chce , czy pod podanym adresem tez znajduje sie sklep ?
Jaki jest dokladny adres gdanskiego klubu tkd itf ?
I co powiecie o dobokach marki maturo ?
Z gory dzieki za odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Tak można kupować na miejscu, zakład i sklep mieści się pod tym podanym adresem w szkole podstawowej nr 48 na Zaspie.Co do maturo to pisze na ich stronie:
" zamówienia można składać: telefonicznie, faxem, pisemnie lub e-mailem" - a zamawiac poczta nie chce , czy pod podanym adresem tez znajduje sie sklep ?
Najlepiej skontaktować się z trenerem Sławkiem, jak chcesz numer to na priv. GKT sprzedaje sprzęt FUJI MAE.Jaki jest dokladny adres gdanskiego klubu tkd itf ?
Ja nie używam ich doboku ale mam ich judoge i uważam że jest bardzo dobraI co powiecie o dobokach marki maturo ?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdzie jest ten sklep.. moze to jest wysylkowy? jakich firm sprzetem handluje... itdA co powiecie na doboki, ktore mozna kupić w Sklepie sportowym typu Dekatlon (nie wim jak sie to pisze)?
Napisano Ponad rok temu
Widziałem doboki Maturo do WTF, porażka całkowita i dodatkowo jak na taki szmelc to dość drogie. W Polsce niezłe doboki produkuje olsztyński Shogun ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]).
Dobok shoguna kosztuje okolo 150 zl , wiec jak troche doloze to moge kupic dobok marki kwon (oczywiscie nie zaden z gornej polki ) . A skoro maturo sa raczej takie sobie to wiecie jaka marka jest niezla i w cenie okolo 100-120zl ?? Czy w tym przedziale cenowym nic dobrego nie znajde ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli wzrost umiejetnosci pozwoli to sobie zapracuje na kwon'a kiedys
Napisano Ponad rok temu
Moro - masz jakąś ofertę tego sprzętu Fuji Mae? Cos oprócz doboków tam jest?
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam ich katalog ale tylko papierowy :wink: Jak Moro napisał oni mają wszystko co związane z MA (na zamówienie), a od ręki wszystko związane z TKD zarówno ITF jak i WTF (doboki, ochraniacze, sprzęt treningowy itp.)
Chyba będzie stoisko w czerwcu na MŚ w Warszawie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czemu WTF ?
- Ponad rok temu
-
TAE KWON DO a wiek