Co do kamiza czy ma być portret czy nie to ja się skłaniam do tego by to były jednak kanji z nazwą danej szkoły, najlepiej to wygląda i nie wywołuje różnych skojarzeń
czyżby???
skoro skojarzenia są zbędne, to może lepiej w takim razie bez kamizy?
Napisano Ponad rok temu
Co do kamiza czy ma być portret czy nie to ja się skłaniam do tego by to były jednak kanji z nazwą danej szkoły, najlepiej to wygląda i nie wywołuje różnych skojarzeń
Napisano Ponad rok temu
kimałem kiedyś na tej sali jak przyjeżdżałem do was na staże, całkiem sympatyczna.
Napisano Ponad rok temu
czyżby???
skoro skojarzenia są zbędne, to może lepiej w takim razie bez kamizy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kamiza przypomina nam ,że to czym się zajmujemy przyszło z przeszłości, nauczyciel siedzący na środku symbolizuje ciagłość tego przekazu, a studenci jego przyszłość. Spotkałem sie z różnymi kamiza, oraz z ich brakiem. Spotkałem sie również z reklamami firm sposorujacymi dane staże, to burzyło pewną harmonię i skłaniało do zadumy nad tym wszystkim.
Wydaje mi się , że to co znajduje się na Kamiza zależy od smaku i wrażliwości nauczyciela w danym dojo, gdyż to on decyduje o atmoserze swoich lekcji.
Napisano Ponad rok temu
chodziło mi bardziej o różne durne skojarzenia, jak ewentualne watpliwości natury chrześcijańskiej, których całe szczęście ja nie mam.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu