Wiem, wiem że każdy proponuje do winka, propka i winka solo raczej się nie stosuje, ale kiedy chce się zdobuć
siłę oraz czystą masę to można zastosować raz taki cykl.
Stawy i włókna wiadomo że wysusza, ale jeżeli wykonamy jeden taki cykl 1-6 tyg. do max 30mg
to nie powinniśmy tak bardzo odczuć stawów oraz nie trzeba by zastosoawać odbloku.
Oczywiście jestem świadm że aby zdobuć czysta mase możemy zastosować inne cykle na winku, ale mi
chodzi typowo o początkujących i wolę aby łykneli winko niż miete no chyba że chcą naprawde nabrać 8-10kg masy
i to takiej nie do końca czystej.
Sorki chłopaki, ale ja jestem za Sylwetka sportową zdrowo wyglądająca i dlatego nigdy nie
będe polecać środków które mocno masują i facet wyglada jak nalany klocek, za miast mieć ładną
wyrzeźbiona sylwete.
p.s.
jestem za stosowaniem tylko i wyłącznie cykli na czystą mase z udziałem winka
trend jest taki że kazyd zawsze poleca stare przestarzałe rozwiązania mietek + oma lub tesc
ja tez jestem starej daty, ale teraz jest tyle alternatw że lepiej wybrac te lepsze środki niz
tanie i bardzo toksyczne (wim, wiem winio tez jest toksyczne).
Mam znajomego seniora kukturyste i to ona wprowadził mnie w te klimaty i to on nakierował mnie
abym skupił sie na tych lepszych środkach oraz na budowaniu powoli, ale czystej masy.
metanabol jest dużo mniej szkodliwy niż wino w tab po drugie wino w tab jest gorsze od iniekcji po trzecie spotkałem się z cyklem na winie w singlu chyba włoskim i to była strata kasy i zdrowia więc nie polecam samego wina stosować! i kto mówi że winstrol daję małą masę ? w połączeniu z innymi sterydami daję dużą masy.