jak zacząć trening oyama karate?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym uważał na tego Karatekę1, moją uwagę przykuł mały szczegół.
Spójrzcie, który to jest jego post, to powinno wam dać do myślenia :wink:
Pozdrawiam Etiopczyk
Napisano Ponad rok temu
Jak posty shichanów i sensi mają wyglądać tak jak karateki
Napisano Ponad rok temu
A może tu chodzi o chana krymskiego :wink:
Napisano Ponad rok temu
Karateka1 napisz kto z 6 kyu dostał w Oyama Karate dan znam Wszystkich instruktorów ze względu na to iż działam w tej organizacji od początku. Bardzo proszę o nazwisko tego sensei.Ja nie ukrywan się pod ksywką jak Ty pozdrawiam sensei Paweł Sępek 3 dan Oyama Karate
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A propo mojego 3 dana nie dostałem go od Jana a od Shigeru Oyama i nie dostałem a zdałem na niego egzamin. Nie obrażaj mnie jak robi to notorycznie karateka 1.
Przepraszam, jak Cie urazilem. Uwazam Cie za prawdziwego pasjonata sztuk walki i podziwiam za robote, ktora robisz. Dla Mnie masz 2 kyu w KK i 3 dana od Shigeu w Oyama. Janek ma szczescie, ze jestes w jego organizacji, gdyz masz kupe zdolnosci organizacyjnych i charyzme. Jak widze Janka Bierowca uczacego po kilka godzin dziennie dzieci na Kurdwanowie, stara krzykliwa metoda kyokusin , robcie pompki i jumping, to widze ogromna roznice w postepach, najlepszych uczniow ze os Stalowego od Janka
greenbelt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakby to rzec? Zastanawia mnie jedno czy Ty czasem greenbelt nie masz jakiś problemów ze sobą? a skoro mnie to zastanawia to napewno masz . Może w pewien sposób czujesz sie nie doceniony ze swojego "Mistrzostwa" bo podejrzewam że już taki stopień posiadasz skoro kurs instruktorski kończyłeś za czasów KK. Proszę przeanalizuj swoje tzw. "Mistrzostwo" i w pewien sposób połącz je z osobowoscią którą reprezentujesz tutaj na forum a zapewniam Cię że dalej będziesz pod kreską, aczkolwiek w swojej subiektywnej ocenie pewnie jesteś ponad wszystkimi trenujacymi karate jak i tymi podążającymi karate-do. W moim mniemaniu skoro jesteś taki super to pewnie masz też super uczniów , bo jakże by nie ,prawda z prawdy - Ktoś kiedyś powiedział. Znając życie nie zjawisz się u sensei Pawła na turnieju , dlaczego ? może dlatego że jesteś tak zalatany za poszukiwaniem szkół on-line, że już nie starcza Ci czasu na wyjście z ślepej uliczki w którą trafiłeś jako człowiek. Czemu napisałem tego posta? może dlatego że nie lubie idiotyzmu, przepraszam "idiotyzmu" - jak to przyjołęm określać w cudzysłowiu skrajności czy też skrajne przeciwieństwa. Pozdrawiam OSU
Napisano Ponad rok temu
:twisted: witam :twisted:
Jakby to rzec? Zastanawia mnie jedno czy Ty czasem greenbelt nie masz jakiś problemów ze sobą? a skoro mnie to zastanawia to napewno masz . Może w pewien sposób czujesz sie nie doceniony ze swojego "Mistrzostwa" bo podejrzewam że już taki stopień posiadasz skoro kurs instruktorski kończyłeś za czasów KK. Proszę przeanalizuj swoje tzw. "Mistrzostwo" i w pewien sposób połącz je z osobowoscią którą reprezentujesz tutaj na forum a zapewniam Cię że dalej będziesz pod kreską, aczkolwiek w swojej subiektywnej ocenie pewnie jesteś ponad wszystkimi trenujacymi karate jak i tymi podążającymi karate-do. W moim mniemaniu skoro jesteś taki super to pewnie masz też super uczniów , bo jakże by nie ,prawda z prawdy - Ktoś kiedyś powiedział. Znając życie nie zjawisz się u sensei Pawła na turnieju , dlaczego ? może dlatego że jesteś tak zalatany za poszukiwaniem szkół on-line, że już nie starcza Ci czasu na wyjście z ślepej uliczki w którą trafiłeś jako człowiek. Czemu napisałem tego posta? może dlatego że nie lubie idiotyzmu, przepraszam "idiotyzmu" - jak to przyjołęm określać w cudzysłowiu skrajności czy też skrajne przeciwieństwa. Pozdrawiam OSU
doprawdy nie wiem co rzec, zupelnie nie na temat napisales, po co trolisz na liscie ? 8O
Napisano Ponad rok temu
Nie lepiej bylo by pogadac na jakis rzeczowy temat, ale tu juz chyba nie ma m szans na to na tym forum.
Napisano Ponad rok temu
Karate_koks masz rację by już się nie kłucić zapraszam do Kazimierzy Wielkiej to około 50 km od Krakowa w stronę Kielc z Nowej Huty jadą tam busy. 11.06. na turniej knock-down karate zainteresowanych proszę o kontakt na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] prześlę im e-mail z przepisami i wagami
Napisano Ponad rok temu
Osu !!!
Karate_koks masz rację by już się nie kłucić zapraszam do Kazimierzy Wielkiej to około 50 km od Krakowa w stronę Kielc z Nowej Huty jadą tam busy. 11.06. na turniej knock-down karate zainteresowanych proszę o kontakt na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] prześlę im e-mail z przepisami i wagami
Jedna sprawa, ze to na drugim koncu polski :?
A druga, ze ja nie wlacze w tej formule :?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrzostwa Polski Szkół Wyższych 16-18.05.03 Olsztyn
- Ponad rok temu
-
Karate Hoentai
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Europy Kyokuhsin
- Ponad rok temu
-
KK - ksiazki
- Ponad rok temu
-
Zablokować low kick?
- Ponad rok temu
-
kara :)
- Ponad rok temu
-
Dziwny film o karate
- Ponad rok temu
-
MP JUniorów Młodszych w katowicach
- Ponad rok temu
-
Co sądzicie o obozach Kyokushin, gdzi e są najciekawsze?
- Ponad rok temu
-
Karate godne polecenia
- Ponad rok temu