Karate jako środek zarabiania pieniędzy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zawsze wiecej ludzi sie garnie tam gdzie mniej nam obija pysk a przy okazji jest widowiskowosc stad tez aktualnie jest moda na capoiera czy taekwondo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Co do organizacji...chyba masz Gizmo rację-zresztą w WTF szykuje się kolejna jatka i kolejne roszady w kierownictwie
Napisano Ponad rok temu
u nas capo to raczej rekreacja i sposob na zycie, moj byly uczen jest instr. capoiera, cwiczymy zreszta na tej samej sali, fajna zabawa, ogolnorozwojowka i akrobatyka, walki tam nie widzialem...
Znam chłopaków z warszawskiej Beribazu. Pokazywali i nie tylko mi, jakie techniki są w brazylijskiej walce ulicznej (łokieć, główka, kolanko - to nie pierwszyzna). Myślę, że na wysokim poziomie nieźle to wygląda (rzekłbym jak prawdziwa walka), a szczególnie starzy Brazylijczycy - są nie obliczalni.
Poza tym wydaje mi się, że realna walka, a nie szrpanina w capoeira jest dosyć trudna przy tak szybkiej i dynamicznej wymianie...
Napisano Ponad rok temu
Co do organizacji...chyba masz Gizmo rację-zresztą w WTF szykuje się kolejna jatka i kolejne roszady w kierownictwie
Czerwony pójdzie, czarny przyjdzie, nic sie nie zmieni...
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mogę sobie na seminaria jeździć gdzie mi się podoba,więc nie wiem skąd wytrzasnąłeś te sensacje.
Ja przynajmniej staram się odwiedzać inne szkoły,jeździć na otwarte seminaria,w przeciwieństwie do Ciebie,błędnego rycerza klubu kyokushin z Turku,który walczy w myśl "kto nie z nami,ten przeciw nam"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale co tam,mamy tu na forum psychoanalityka
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KARATE A RELIGIA - Kontrowersyjny temat
- Ponad rok temu
-
CZY KATA SĄ WAŻNE W KARATE?
- Ponad rok temu
-
Szlagowski Karate...to jakies jaja?!?
- Ponad rok temu
-
W jakim stylu są stosowane kopnięcia z wyskoku?
- Ponad rok temu
-
Seidokaikan/Shodokaikan w polsce?
- Ponad rok temu
-
Kyokushin a Kyokushinkai
- Ponad rok temu
-
Honorowe dany w Oyama Karate?
- Ponad rok temu
-
SOke Ryszard Murat .(jego autentycznosc)
- Ponad rok temu
-
Związek Shotokan
- Ponad rok temu
-
Obóz Shidokan w sierpniu
- Ponad rok temu