kofany brzusio
Napisano Ponad rok temu
podobno kochanego cialka nigdy nie za wiele, ale sami wiecie
jak macie jakies cwiczonka, albo znacie jakies stronki... z gory dzieki za wszelkie info
Napisano Ponad rok temu
Jak każdy wrzuci po jednym ćwiczeniu to będziesz miała atlas
Ja proponuję usiąść na ławeczce okrakiem, podpierasz się z tyłu na wyprostowanych rękach, złączasz nogi razem i przenosisz je nad ławeczką, raz w jedną, raz w drugą stronę. Ważne jest, żeby nie dotykać stopami ziemi. Im nogi bardziej wprostowane, tym trudniej
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widze że jestes bardziej zorientowany w temacie niż ja więc mam takowe pytanko:
Jak najszybciej spalić tłuszcz z brzuszka? Bo mój problem polega na tym że mięśnie brzucha mam dosyc fajnie rozwinięte ... Tylko niestety pod 2-3 cm warstwą tłuszczyku... o ile sie orientuje to dobre na to by było cwiczenie pod tytułem "szybki marsz" na bieżni z prędkońścią około 7-8 mk/h przez 40 min ? Co o tym sądzisz? Jeżeli znasz może jakieś stronki netowe na te tematy to prosze o zapodanie ... Bo wale te brzuszki po kilkadziesiąt i co z tego że mam juz prawie kaloryferek jak pod kilkoma cm tego syfu ... Wrrr ...
Dzieki za ewentualne odpowiedzi i przekierowania ... PoZdRaWiAm
Napisano Ponad rok temu
Było o tym dziesiątki razy. Ćwiczenia aerobowe i dieta.Jak najszybciej spalić tłuszcz z brzuszka?
Napisano Ponad rok temu
slaszysz jeżeli mógłbyś być tak niezwykle dobry i przekierować mnie na temat o diecie i cwiczeniach aerobowych byłbym ci NAPRAWDE dozgonnie wdzięczny ... ( nie doszukuj sie tu ironji ) Przepraszam, Pozdrawiam i z fóry dziekuje ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak długo wytrzymujecie w "krzesełku"?
- Ponad rok temu
-
Futbol amerykański - przepisy
- Ponad rok temu
-
Skłony,czy spięcia
- Ponad rok temu