mistrzostwa swiata w TKD ITF- warszawa 2003
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kaiser , zastanawiam sie skad ta postawa obronna co do opinii na temat prezesa Łobody.
z szacunku dla tego co zrobił dla TKD.
a o mediach mówiłem wcześniej, widocznie potrzeba powtórzenia. Taekwondo był zaineresowany TYLKO Polsat. Z mojej strony EOT.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie ma pism dokumentujących oszczędzanie plakatów, ale dobrze pamiętam że zostawała ich cała masa bo i tak nikt nie chciał kupić a prezes zabronił wieszać bo może się sprzedadzą :-( ((, można było tym kilka ulic obwiesić. Więc odherbatnikuj się od warszawy, bo tadzio nie chciał normalnie współpracować. I nie chciałbym być nigdy kojarzony ze źle kojarzonymi imprezami. Zastanów sie co piszesz - że krzesełek nie było komu nosić. To chyba nie z tego powodu był wałek organizacyjny? krzeseł zabrakło? Na torwarze? Podstawowa sprawą jest dobranie sobie ludzi którzy bedą odpowiedzialni za poszczególne sprawy - tego nie zrobił. Podstawa.
Napisano Ponad rok temu
MŚ miały wiele niedociągnięć, co widać po opiniach na tym forum, jeśli ktoś nie jest w stanie zorganizować imprezy takiej rangi, niech się w ogóle do tego nie zabiera!
Przyznam ze media to mógł być duży problem bo tkd to nie piłka nożna czy boks, nasze społeczeństwo w większości nie wie co to jest, potrzebna jest reklama a przy tym ogromna kasa!!!!!!! Ale jak śledziłem przebieg tych zawodów to widziałem tylko gafę za gafą!!!
Napisano Ponad rok temu
A co do organizacji to jak na range jak by niebyło były to MISTRZOSTWA SWIATA to troche nie to. pokazy somooobrony w dzien finałowy walk indywidualnych tez niebyły super. Były OK ale nie jak na MISTRZOSTWA ŚWIATA.
Wiec mój komentarz - organizacja na pozoimioe zawodów okrgowych, ale nie na MIstrzostwa ŚWIATA !!!
Napisano Ponad rok temu
I mi tez rzucila sie w oczy kiepska organizacja, sama hala kiepsko sie prezentowala, zenada byla rozpadajaca sie podstawa maty itp
to rzeczywiscie wygladalo jak jakis Puchar Polski, osobiscie bylem na meczu Polska-Szwecja-... i tam juz bardziej mi sie podobalo niz to co widzialem w TV (no ale moze co innego live, a co innego tv).
I nie mowie tego z niecheci do pana Lobody (ktory zreszta jest prezesem mojego klubu), ale prawda jest taka jaka jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pytasz się kim jestem żeby tak mówić? Ano pracowałem przy organizacji kilku imprez: w Lublinie ME, w Warszawie MŚ Juniorów, ME, mecz Polska-Europa. I miałem to nieszczęście współpracować z prezesem i jego ludźmi. Mówię ci - koszmar. Co chwila zmieniające się koncepcje, nic nie potrafi załatwić na czas, itp. itd. Cieszmy się że było tylko trochę ponad 300 zawodników. Gdyby było więcej plama też byłaby większa. Jeżeli możesz spytać się prezesa DLACZEGO nie interesowała go współpraca ze środowiskiem warszawskim to będziemy wdzięczni za informację. Bo na dwie propozycje jakoś nie raczył odpowiedzieć, co powinien zrobic bez względu czy był zainteresowany czy nie. Łatwo ci obrażać kogoś przez net - ale może sie spotkamy ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty wychodzisz z założenia, że skoro ktoś był tyle prezesem to zrobił wiele (aczkolwiek nigdy nie napisałeś co takiego wielkiego) i należy mu się dożywotni szacunek cokolwiek by nie zrobił.
Ja natomiast uważam że wiele spraw nie gra i należy je poprawiać.
Fakty ( którymi się sptkałem) to nie szkalowanie.
Fajnie by było gdybyś nie używał słów i wyrażeń których nie rozumiesz - piszę tutaj o moich rzekomych kompleksach - inaczej wiedziałbyś że jest tego więcej i różnie się przejawiają.
Jak chcesz, możemy się spotkać nie tylko za kompem, przypuszczam że najwcześniej w grudniu, chyba że dotrzesz do warszawy. Ciągle powtarzasz że prezes jest szkalowany i że należu mu się szacunek, i tak w koło macieju. Ale może dla odmiany odpowieszna pytanie: skoro jest tak dobrze, to dlaczego wyszło tak fatalnie ......
I w/g Ciebie kogo należy obarczyć odpowiedzialnością za klapę? Napisz jako współorganizujący. Skoro byłeś tam, to wiesz......
Napisano Ponad rok temu
Ty wychodzisz z założenia, że skoro ktoś był tyle prezesem to zrobił wiele
Nie wychodzę z założenia. Wiem o niektórych rzeczach które prezes zrobił. W przeciwieństwie do ciebie nie opieram swoich poglądów na plotkach, bo twoje "fakty" są właśnie plotkami.
Chciałem zakończyć tą dyskusję, bo nakręca ona spiralę niedożecznych opowieści o prezesie, które produkujesz. Nie mam ochoty czytać kolejnych postów w których będziesz leczył swoje kompleksy i wyżywał się na pztkd. Napewno czujesz się wtedy lepszy, ale ja nie będę brał w tym udziału. Żegnam definitywnie. Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie zgadujesz - nie sądzę abym na żywo był bardziej przekonujący, ale to ciekawy zarzut, ponieważ poprzednio zarzuciłeś mi ukrywanie się - więc jak jest? Ukrywam się czy chcę się spotkać? Raczej sam gubisz się w swoich argumentacjach. A moja twarz i dane możesz znaleźć na stronie PZ TKD.
Z twojego zapału wnioskuję że ta kicha organizacyjna to był szczyt twoich możliwości. Kiedy np. prezes kazał przeznaczyć plakaty do sprzedaży zamiast do rozwieszenia, nie było cię tam w odróżnieniu ode mnie więc nie zarzucaj kłamstwa, bo to Ciebie tam nie było.
I dyskusja do tyczy organizacji imprezy - więc zapytuję jeszcze raz - skoro jesteście tak świetni to dlaczego było tak źle?
Odpowiedz jako organizator - kto odpowiada za bałagan organizacyjny? Bo skoro to nie prezes to kto?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i przekretow troszq bylo ale to juz inny temat
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Koordynacja kończyn
- Ponad rok temu
-
Kluby Taekwondo w Warszawie
- Ponad rok temu
-
TEORIA- TKD - wymagania na 1
- Ponad rok temu
-
papierochy i TKD
- Ponad rok temu
-
trening TKD dla najmlodszych
- Ponad rok temu
-
Hwa Rang Do - wszelkie info mile widziane....
- Ponad rok temu
-
ITF na igrzyskach olimpijskich
- Ponad rok temu
-
kolejny 'otwarty' trening w kolbudach
- Ponad rok temu
-
Kondycja.
- Ponad rok temu
-
potrójny side kick