papierochy i TKD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wogle paranoja, stoją przed klubem i palą i dopiero jak trener przychodzi to kończą i idą na trening 8O Trener to widząc zawsze wyjeżdżał z tekstem typu "ale dziś dam wam taki wycisk, że pożałujecie tego papierosa"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja rzuciłem palenie 2 miesiące temu - zbiegło się to mniej więcej z poczatkiem przygody z taekwondo. Dzisaj sam jestem zdiwiony jaka wydolnosc potrafi zyskać moj organizm w tak krotkim czasie...
Ale jest tez druga strona medalu... kazda impreza, spotkanie w gronie przyjaciol przy piwku to pokusa... i przyznaje ze przez te 2 miesiace zdarzylo sie jej ulec... Czy to oznacza, ze ciagle jestem palaczem , bo raz zapalilem? Moim zdaniem tak.. Dlatego wszyscy ktorzy pala niech sobie uswiadomia jak bardzo sa uzaleznieni i jak wiele moga dl asiebie zrobic...
Napisano Ponad rok temu
Co daje palenie papierochow?
jakiś odlot czy co? relax?
Napisano Ponad rok temu
Paranoja byla juz chyba sytuacja, w ktorej lepek stal na macie i tylko sie juz rekami zaslanial, przeciwnik ladowal w niego jak w worek... Krzyczymy: wal go! A kumpel odwraca sie i dyszy: Kop...jak nie moge...
Cale szczescie ze to byla kategoria do 54kg o ile pamietam, to go nie zabili
Napisano Ponad rok temu
zaczyna sie bo taka moda - pali otoczenie
pozniej bo potrzebna jest wypracowana dzienna ilosc nikotyny
Napisano Ponad rok temu
W pewnym sensie relaks, ale nie tylko, uspokojenie przychodzi glownie z powodu wykonywania znajomych czynnosci, daje czas na zastanowienie sie papieros (najwiecej to maja czasu palacze fajek, jesli chcecie, by podjal jakas decyzje, zabierzcie mu faje!!!) i odstrasza niepalacych :twisted: .Co daje palenie papierochow?
jakiś odlot czy co? relax?
A ja z kolei co znam sportowca, to bydle pali i ma kondycje nie do zajechaniaAle niektorzy koledzy na zawodach, w polowie II rundy, przewracali sie po wlasnych kopnieciach i nie mogli zlapac tchu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tu sie pozwole nie zgodzic, bo wlasnie mam drugie podejscie (ten pieprzony Sylwester...) i wcale nie mam zadnych "mdlosci, boli glowy" po prostu biegam po scianach, bo mi sie nudzi :roll:osoby ktore sa uzaleznione a rzucaja maja mdlosci... bole glowy itd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Kawy od ponad roku nie pije, po marysze rzygam, z alkoholu czesto piwko, czasem jakias wodeczka (whisky, gin), kiedys "glebogrzmoty" sie pilo .a co z innhymi używkami alkoholem, kawą, a moze ktoś ma doświadczenia z marihuaną???
Alkohol rozluznia, czasem po piwku lepiej mi idzie jakiegos bandae zrobic, yopy jakby ciut wyzej szly (ale to moze byc zludzenie, bo sie bardziej odchylam ), ale to juz gdzies bylo walkowane w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
trening TKD dla najmlodszych
- Ponad rok temu
-
Hwa Rang Do - wszelkie info mile widziane....
- Ponad rok temu
-
ITF na igrzyskach olimpijskich
- Ponad rok temu
-
kolejny 'otwarty' trening w kolbudach
- Ponad rok temu
-
Kondycja.
- Ponad rok temu
-
potrójny side kick