KICKBOXING w KRAKOWIE
Napisano Ponad rok temu
Mam kilka pytań ;
1. Czy jest gdzieś w Krakowie godna polecenia szkoła Kickboxingu?
2. Czy sądzicie że kick byłby w razie napaści dobrym uzupełnieniem walki pałką teleskopową ?
3. Jeżeli znalibyście jakąs jak pisałem wyżej szkołe kicku godną polecenia to prosze o jak najwięcej szczegułów czyli adres, cena, jak prowadzone są treningi, od wieddy można się zapisać... czyli wszystko co ewentualnie wiecie...
Z góry dziekuje za informacje i pozdrawiam ....
ZAJEBISTEGO KURCZAKOWEGO ŚWIĘTA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pradniczanka, KS orzel-nazwa oficjalna, treningi na ul. Boboli kolo 29 listopada-przy stadionie Pradniczanki, i na Wisle, polecam.
Jest jeszcze Orion, w Hucie. Smok tez gdzies, chyba w podgorzu. Krak-sport na Matecznym i jest jest jeszcze na Zamojskiego 100, nie kick-boks ale warte polecenia-bardzo ladnie kopią (lowy).
Napisano Ponad rok temu
Grapling Krakow-VALE TUDO TEAM
Napisano Ponad rok temu
Mieszkam raczej daleko od "centrum" za borkiem fałęckim w strone zakopanego ... Pewnie będziecie kojażyć swoszowice niedaleko za nimi są wróblowice... Hodzi mi o zaczynanie kicka od podstaw. Wogole to mam 15 lat lecz jestem troche bardziej rozwiniety jak to mówią czyli mam 190 cm i waze koło 80 kg ... mysle o trenowaniu kicka mo mam długie łapy i nogi wiec pewnie był bym dobry ... Powiedzcie mi kiedy mozna się zapisywać i ile to kosztuje. Boje się troche presji psychicznej ... rzecz jasna mam ambicje i mysle ze dam sobie spokojnie rade ale bo chodze na siłownie itd ale w trenowaniu kicka nie chodzi mi oto zeby byc jakims czempionem na zawodach (choc pewnie w puzniejszej fazie treningu to bedzie mój cel) ale zeby sie rozciagnac, opanowac troche techniki, nabrac wiekszej koncycji i w razie potrzeby umiec sie obronic ... Co prawda raczej mi sie takie sytuacje nie zdażają to mam dobrego kolege który ma niezłą średnią napadów ... tak z 1 na miesiąc to jest już od roku normalka Jeżeli chodziłeś do tego krak-spotru to powiedz coś o trenerach, metodyce treningu itd ... Dzieki z góry i pozdrawiam ...
Napisano Ponad rok temu
uwaga jest zwracana na przyszlych czempionow reklamujacych klub
zawsze sie zwraca uwage na najlepszych Aklaw, ale co z aktualnymi championami ? nie wiem czy nie czuja sie troche zaniedbywani...:wink:
Napisano Ponad rok temu
ja np uwazam ze dla poczatkujcego to smok jest bardzo dobry trenr caly czas szlifuje u nich technike a po jakis 2 latach to do kraksporu bo dluzo ludzi do sparingow to moje zdanie ,co do cen to w kraku jest 60 zl w smoku 50 ,w ringu chyba 45 w orionie nie wiem ale chyba 50 lub 60 zl no i w prondnicznace to juz sally powie no a na wisle na boksie 35 zl jak by ktos chcila sie zapisac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Na pradniczance chyba 40 dla poczatkujacych, 50 zawodnicy, albo bardziej zaawansowani ktorzy chca startowac, treningi wtedy sa codziennie, dwa razy tygodniu na wisle.
O samym klubie moge powiedziec ze na bardzo wysokim poziomie jest technika uderzen, no i jesli ktos chce sie bawic na powaznie sparingi sa dosyc ostre mozna sie sprawdzic. Panuje tu duza dowolnosc tzn, jak ktos lubi powalczyc to moze do woli...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozatym nie musisz wcale walczyc, mozesz skoncentrowac sie na cwiczeniach technicznych i kondycyjnych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
namiary jakiego klubu chcesz ???
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KB w Warszawie
- Ponad rok temu
-