KICKBOXING w KRAKOWIE
Napisano Ponad rok temu
Szlachta ktory prowadzi treningi (bo ta kasa nie wiem czyj to pomysl) sam startuje w zawodach i odnosi sukcesy za co należy mu sie uznanie.
Napisano Ponad rok temu
A do autora postu lepiej zapisz się na Rugby na Juvenii potrzebujemy wysokich chłopaków (niskich też ;-) )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale z drugiej strony kiedy powstał Krak Sport wszyscy się z niego śmialiśmy (podobno na treningach były urządzane msze- słowa Piwowarskiego!) a teraz wszyscy śmieją się z Oriona (no cóż słusznie zresztą)
Dlatego uważam że szukają klubu trzeba się kierować trenerem a nie wielkością klubu - choć z drugiej strony uważam że ŻADEN początkujący nie rozpozna złego trenera.
A tak na marginesie czytałem info o zawodach thaia w Krk i widze że powstało kilka nowych klubów .Znacie je?
PS nie chodzi mi o klub Ochniowskiego
Napisano Ponad rok temu
A tak na marginesie czytałem info o zawodach thaia w Krk i widze że powstało kilka nowych klubów .Znacie je?
PS nie chodzi mi o klub Ochniowskiego
co ta za kluby? i nie wiesz czy sa jakies zajecia w wakacje. Szukam taia na wakacje albo teakwondo w Krakowie.
Napisano Ponad rok temu
jednak to jeszcze nic pewnego
Napisano Ponad rok temu
Zalezy mi tez na materacach (sale w jakies podstwowce?) zeby mozna bylo pocwiczyc też parter.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KB w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Box dawniej i dzis?
- Ponad rok temu
-
Technika boksu
- Ponad rok temu