Mam kilka pytań ;
1. Czy jest gdzieś w Krakowie godna polecenia szkoła Kickboxingu?
2. Czy sądzicie że kick byłby w razie napaści dobrym uzupełnieniem walki pałką teleskopową ?
3. Jeżeli znalibyście jakąs jak pisałem wyżej szkołe kicku godną polecenia to prosze o jak najwięcej szczegułów czyli adres, cena, jak prowadzone są treningi, od wieddy można się zapisać... czyli wszystko co ewentualnie wiecie...
Z góry dziekuje za informacje i pozdrawiam ....
 ZAJEBISTEGO KURCZAKOWEGO ŚWIĘTA
   ZAJEBISTEGO KURCZAKOWEGO ŚWIĘTA  

czyli mam 190 cm  i waze koło 80 kg ... mysle o trenowaniu kicka mo mam długie łapy i nogi wiec pewnie był bym dobry ... Powiedzcie mi kiedy mozna się zapisywać i ile to kosztuje. Boje się troche presji psychicznej ... rzecz jasna mam ambicje i mysle ze dam sobie spokojnie rade ale bo chodze na siłownie itd ale w trenowaniu kicka nie chodzi mi oto zeby byc jakims czempionem na zawodach (choc pewnie w puzniejszej fazie treningu to bedzie mój cel) ale zeby sie rozciagnac, opanowac troche techniki, nabrac wiekszej koncycji i w razie potrzeby umiec sie obronic ... Co prawda raczej mi sie takie sytuacje nie zdażają to mam dobrego kolege który ma niezłą średnią napadów ...
  czyli mam 190 cm  i waze koło 80 kg ... mysle o trenowaniu kicka mo mam długie łapy i nogi wiec pewnie był bym dobry ... Powiedzcie mi kiedy mozna się zapisywać i ile to kosztuje. Boje się troche presji psychicznej ... rzecz jasna mam ambicje i mysle ze dam sobie spokojnie rade ale bo chodze na siłownie itd ale w trenowaniu kicka nie chodzi mi oto zeby byc jakims czempionem na zawodach (choc pewnie w puzniejszej fazie treningu to bedzie mój cel) ale zeby sie rozciagnac, opanowac troche techniki, nabrac wiekszej koncycji i w razie potrzeby umiec sie obronic ... Co prawda raczej mi sie takie sytuacje nie zdażają to mam dobrego kolege który ma niezłą średnią napadów ...  Jeżeli chodziłeś do tego krak-spotru to powiedz coś o trenerach, metodyce treningu itd ... Dzieki z góry i pozdrawiam ...
  Jeżeli chodziłeś do tego krak-spotru to powiedz coś o trenerach, metodyce treningu itd ... Dzieki z góry i pozdrawiam ...  

FaceBook
 FaceBook