Roda w Gdyni, Poniedzialek 21 kwietnia, godz. 13:00
Napisano Ponad rok temu
(Jeżeli nie widać zdjęć to trzeba poczekać bo serwer ma limit na godzine i dopiero w następnej godzinie można będzie je zobaczyć)
A reszta z plaży będzie w fotoalbumie w temacie Tashikido ale dopiero jutro - problemy z serwerem
Napisano Ponad rok temu
Co do chrzestu była BK jak nigdy. paNGol mówił ze mu sie tez podobało i chce jeszcze raz
A tak ogulnie było zajeFUCKENbiście (ja chcę replay)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bylo przemilo. jag bede nastepnym razem to mozecie liczyc na moja parszywa obecnosc
gralo sie supa, tylko kuna zupelnie nie moglem wbic sie ze spiewaniem. widze ze musze pocwiczyc pianie do sao bento grande de mestre bimba.
Moro - rispeczi dla tego co widzialem w sparze ze Scorpiao (tam na praia juz). ile trenujesz?
special thanx to "czarne podniebienie" kasz za mile przyjecie.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pare osob sie zapowiedzialo ze zjawia sie w stolycy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i pokazemy tubylcom co znaczy potega tashikido 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-Powiedz mi bracie kiedy kolejna Roda???
(uzasadnij swoja odpowiedz :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Uzasadnienie: Nie ja je organizuje Nie mam wpływu na pogodę, na Straż Miejską, na Veneno, Ligeiro czy kogokolwiek innego. Nie mam wpływu, na przyszłość, przeszłość (teraźniejszość z resztą też ;D ), ani na szalonego terroryste który postanowi wysadzić Gdynię (to tylko przykład). Nie mam wpływu na choroby, kataklizmy, ruchy społeczne i mojego "wacka" Nie mam wpływu na blokady dróg, Samoobrone, towarzysza Leppera, morze, ziemie, wiatr czy ogień. Dlatego nie wiem, czy i kiedy roda się odbędzie.
Napisano Ponad rok temu
Za odpowidz bym postawił Ci 5 (i ty sie matury bojisz?? )
I co mnie obchodzi ze nie masz wpływu na "wacka" :wink: (Moze Dore bedzie obchodzic -=/joke\=-)
i co ma straż "wiejska" do Rody (pokazujesz parasufo i strażnik przeprasza ze zabrał cenny czas i se idzie)
Napisano Ponad rok temu
Ja bym powiedziala, ze "wacek" Uirapuru bardziej obchodzi Pangola, a nie mnie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jak tak to przepraszam. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem kiedy będzie.
Uzasadnienie: Nie ja je organizuje Nie mam wpływu na pogodę, na Straż Miejską, na Veneno, Ligeiro czy kogokolwiek innego. Nie mam wpływu, na przyszłość, przeszłość (teraźniejszość z resztą też ;D ), ani na szalonego terroryste który postanowi wysadzić Gdynię (to tylko przykład). Nie mam wpływu na choroby, kataklizmy, ruchy społeczne i mojego "wacka" Nie mam wpływu na blokady dróg, Samoobrone, towarzysza Leppera, morze, ziemie, wiatr czy ogień. Dlatego nie wiem, czy i kiedy roda się odbędzie.
Hej, hej, to sam rozpoczynasz takie pogawedki piszac, co powyzej.
A moj komentarz do tego to pewien cytat bedzie:
"We are responsible for everything that happens in this world. We are the warriors of the light. With the strenght of our love and of our will, we can change our destiny, as well as the destiny of many others."
Wiec nie opowiadaj, ze nie masz na nic wpywu
Napisano Ponad rok temu
Predzej bede mial wplyw na wlasnego wacka niz na Ligeiro I nie siepaj cytatami z "Podręcznika..." bo... bo bana dostaniesz, hehe
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
A bo mój trener to...
- Ponad rok temu
-
Kiedy Kolejna Roda w Sopot ????
- Ponad rok temu
-
martelo no chao w mma