Technika boksu
Napisano Ponad rok temu
min. pozycja, dystans, położenie pięści przy ciosie, bandażowanie rąk (rysunki i tablice)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie, fajnie i fachowo. Saku po raz kolejny udowodniłeś, że jesteś mistrzem szperania w sieci.
Miło by było gdyby się to jeszcze przekładało na osiagniecia na macie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie, fajnie i fachowo. Saku po raz kolejny udowodniłeś, że jesteś mistrzem szperania w sieci.
niech ci św Giacomo Alberione dopomoże
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czego ci serdecznie życzę.
Napisano Ponad rok temu
To ja jestem autorem tej strony. Dzięki za wszystkie ciepłe słowa. Szczerze mówiąc, dopóki nie znalazłem tego posta, myślałem, że to robota bez sensu. Brak zainteresowania, jakiegokolwiek odzewu, już miałem porzucić polski-boks.com. Ale jeżeli ktoś korzysta z tych informacji, to być może wznowie pracę.
Sytuacja wygląda tak, że jestem zwykłym kibicem boksu. Zawodowo nie zajmuję się ani boksem ani tworzeniem stron, pracuja nad tym całkowicie sam, nie czerpiąc żadnych zysków, wręcz przeciwnie, ponoszę koszty. Jeżeli jest ktoś, kto zna się troszkę na boksie i ma czas i ochotę na współpracę - zapraszam. Pilnie poszukuję kogoś kto poprowadzi sekcję newsów, robota polega wyłącznie na śledzeniu informacji (najprościej w internecie) i wrzucanie ich na stronkę. Mile widziany język ang. Udziele praw do administrowania oraz wszelkich wskazówek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A poza tym archiwum... Polecam korzystanie z wyszukiwarki na forum [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
No i moją stronę - patrz podpis...
- Trening na worku,
- Technika - uderzanie,
- Techniki combatu...
- Jak trenować etc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To czemu nie kożysta? :wink:
Napisano Ponad rok temu
To czemu nie kożysta? :wink:
Mkimura, wpisz w google'u "ortografia jezyka polskiego"
Napisano Ponad rok temu
Niestety. Gdyby wszyscy wiedzieli i umieli obsługiwać google'a - i archiwum budo- gwarantuję na forum byłoby 50% mniej pytań.
Napisano Ponad rok temu
Wpisałem, 355 linków i ani słowa o technice boksu.... :wink:Mkimura, wpisz w google'u "ortografia jezyka polskiego"
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walki bokserskie do sciągniecia
- Ponad rok temu
-
Kickboxing,Thaiboks w Łodzi
- Ponad rok temu
-
Kickoxing w Częstochowie.