A co na to rodzice ?!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
że tzrymam w pokoju ostry miecze - zreo reakcji
ale jak zamiast kost zaczełem nosić karte magnetyczną z ostrzem to ojciec się zpytał czy przypadkiem mnie ktoś za mocno w łep nie pizgnoł czymś ciężkim
Napisano Ponad rok temu
Bratu kupilem zdekowanego Uzi na Urodziny
Moje laski to kreci
Matka costam jeczy, bo sie wkurwiam jak przesuwa mi moje graty podczas odkuzania.
Napisano Ponad rok temu
Żona czasem coś pobąkuje że noże są ważniejsze od niej, (ale to nieprawda) sama czasem nosi batona i podobają się jej moje Victorinoxy.
Na codzień noszę w kieszeni folder, w plecaku balka i sztylet Herbertza, w razie jakiegoś wypadu poza "miasto" (mieszkam na wsi) coś większego.
Znajomi na początku określali mnie mianem stukniętego ale po kilku tygodniach wszyscy wiedzieli do kogo udać się po nóż.
W sumie reakcja otoczenia spoko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mie to wygląda tak mam i abbcia sie przyzwyczaili mam czasem gdzie ty masz tych bandytów a już często mi mówi jak zapomina wziasć lub szukam szele (broń na szelkach operacyjnych ) masz tam pierwsza dziewczyna neiswojo sie czuje obecnie niemam girl jedna to powiedziała świr inne zaakceptowąły znajomi nie wiedzą wróg wie .
niech mi to ktos rozrysuje 8O
Napisano Ponad rok temu
imho to knajpiany topik.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-wyprowadzilam sie.
Napisano Ponad rok temu
Rodzice niemaja nic do tego , nic nie ruszaja nawet nie wchodza do mojeog pokoju (bo panuje tam sajgon, czyli tylko ja potrafie tam cokolwiek znalesc ).
Mnustwo Tabliczek roznego rodzaju poprzylepiane mam na scianach i drziwiach. (Cudem zdobyty metalowy UWAGA POLE MINOWE np.)
A jako ze gustuje tylko wbroniach drewnianych typu bokkeny , tanto , yo , bo... wala sie teog pelno bo sam tez robielm z okolicznych drzew duzo. Tata mi raz zawedzil tylko yo jak podpurke do kwiatka to sie zdziwilem . Ale
ogolnie jest taka idea Moj tata ma swoje hobby hodowanie kwiatkow i jest tego na peczki ja mam swoje i jest spokoj.
Rodzice niemaja nic przeciwko, nawet jak zawiesilem sobie flage Zwiazku Radzieckiego i Wermachtu ciezko zdobyte na strychac znajomych.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wu-Gong - z czym to się je?
- Ponad rok temu
-
Shooting Range
- Ponad rok temu
-
Jak często bywać na strzelnicy?
- Ponad rok temu
-
Do łuczników
- Ponad rok temu
-
JODO.
- Ponad rok temu
-
Gdzie moge kupic kije (palki) takie jak np w kalaki
- Ponad rok temu
-
Jak i co zacząć ćwiczyć i walczyć ?
- Ponad rok temu
-
Rękawice policji brytyjskiej
- Ponad rok temu
-
pukawki 4 real
- Ponad rok temu
-
Kupuję pukawkę, mam bardzo konkretną prośbę.
- Ponad rok temu