Zeby razem pocwiczyc...
Napisano Ponad rok temu
Paru starych znajomych jest chetnych, moze nawet uda sie zorganizowac pod Warszawa( siema Jezyk! ) jakas czesc artystyczna, typu ognisko, kielbaski, gitara, miejscowy folklor ...takie sprawy... :wink: Mi trudno z Montrealu cos zorganizowac z noclegiem dla przyjezdnych , moze ktos z W-wy chetnie by pomogl?
Jesli chodzi o aikido, to impreza jest kompletnie apolityczna, chetnie sam bym pocwiczyl inne, nieznane mi style aikido.
Takze kto by chcial z ludzi z Vortalu, nawet jak nie cwiczy aikido, byloby mi niezwykle milo sie spotkac i pocwiczyc.
Mam jeden taki pomysl, jakby byli chetni, mozna by zorganizowac jakis specjalny godzinny trening pod tytulem "Ukemi" gdzie mozna by bylo sie nauczyc bezpiecznie odbierac rozne techniki i rzuty, podszlifowac twarde pady, rolki, itd...
Ja bardzo chetnie cwicze rozne kije, co wy na to? Jakby ktos chcial mozemy pocwiczyc iaido - jednakze nie bede mogl wziac ze soba iaito.Moze da sie gdzie pozyczyc? W razie czego bokenem tez mozna pocwiczyc.
Prosze wrzucac tutaj wszelkie pomysly na ten temat.
Napisano Ponad rok temu
Nie mowiac o tym , ze po tych naszych" rozmowach" bardzo bym chciala Was poznac
Napisano Ponad rok temu
co prawda na listę potencjalnych potreningowych "baletmistrzów" się nie wpisuję, bo moim czasem rządzą teraz dwie małe dwumiesięczne istotki dziecko dziecko,
ale na czas treningu postaram się znaleźć jakieś zastępstwo
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale to duze MOZE
pozdro
Sei
Napisano Ponad rok temu
Ja (chyba) też...Jesli zakladacie udzial poczatkujacych ,to chetnie bym przyjechala.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli zakladacie udzial poczatkujacych ,to chetnie bym przyjechala.
Oczywiscie ze kazdy, niezaleznie od stopnia zaawanspwania w aikido jest mile widziany
Napisano Ponad rok temu
a duża ta sala i czy Ci co mają ją załatwiać (Gospodarze) wiedzą o tym spędzie? Myślę, że będzie wielu chętnych by zobaczyć..........mhm Ciebie oczywiście :wink:
S.
Napisano Ponad rok temu
Ja bardzo chetnie cwicze rozne kije, co wy na to? Jakby ktos chcial mozemy pocwiczyc iaido - jednakze nie bede mogl wziac ze soba iaito.Moze da sie gdzie pozyczyc? W razie czego bokenem tez mozna pocwiczyc.
Prosze wrzucac tutaj wszelkie pomysly na ten temat.
Zastanawiam się, Szczepan, jak Ty przemycisz iaito na samolot? Wiesz, że od półtora roku służby bezpieczeństwa na lotniskach są czujne, szczególnie jeśli ktoś wygląda jak terrorysta.
W każdym razie jeśli już weźmiesz na lotnisko miecz, to zostaw w domu Koran a także ten podręcznik do pilotażu Boeingów, o którym wspominałeś. :wink:
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Drogi Wodzu,
a duża ta sala i czy Ci co mają ją załatwiać (Gospodarze) wiedzą o tym spędzie? Myślę, że będzie wielu chętnych by zobaczyć..........mhm Ciebie oczywiście :wink:
S.
Oczywiscie Snajper, juz jakis czas temu dostalem maila od Pajaka z potwierdzeniem ze chetnie pomoze w zalatwieniu sali
Co do wielkosci sali to obaw nie ma, patrzac sie na ilosc ludzi na zlotach Vortalu, z tych ktorzy sie deklaruja naprawde przyjezdza mniej wiecej 10 procent...
Mysle ze bedzie po prostu bosko i radosnie ....ze swojej strony przyrzekam pokazac techniki zupelnie niezwykle, nigdy w Pl nie widziane.
A znajac Jezyka i Labedzia atmosfera bedzie jak w surrealistycznym dramacie Ionesco pt: "Lysa spiewaczka" rotfl
Mam tez idealnego kandydata na rabanie drzewa na ognisko, widzialem jego akcje na video clipie co mi Jezyk przyslal Mam tylko nadzieje ze bedzie w Polsce.
Napisano Ponad rok temu
Przytoczylem moja wypowiedz, z podkresleniem zasadniczej czesci 8)- jednakze nie bede mogl wziac ze soba iaito..
Zastanawiam się, Szczepan, jak Ty przemycisz iaito na samolot? Wiesz, że od półtora roku służby bezpieczeństwa na lotniskach są czujne, szczególnie jeśli ktoś wygląda jak terrorysta.
W każdym razie jeśli już weźmiesz na lotnisko miecz, to zostaw w domu Koran a także ten podręcznik do pilotażu Boeingów, o którym wspominałeś. :wink:
Silvio
Czytaj moje posty majac pozytywny umysl :wink: bardzo prosze?
Wracajac do tematu, znam jedno znakomite cwiczenie w kokyu ho na rozwijanie Ki, idew ciemno o zaklad o szesciopak dowolnej marki piwa, ze zaden Ki - aikidoka nie bedzie w stanie tego zrobic! To co Silvio, zaklad stoi?
Co ty na to Bestia?
Napisano Ponad rok temu
Czytaj moje posty majac pozytywny umysl :wink: bardzo prosze?
Wracajac do tematu, znam jedno znakomite cwiczenie w kokyu ho na rozwijanie Ki, idew ciemno o zaklad o szesciopak dowolnej marki piwa, ze zaden Ki - aikidoka nie bedzie w stanie tego zrobic! To co Silvio, zaklad stoi?
Ależ mam pozytywny umysł, co mi pozostaje?
Co do Ki, to wiesz, bardzo szerokie pojęcie. Każdy ma na to inny pogląd i inne ćwiczenia. Ale piwa zawsze można się napić. Tu w Polsce teraz na topie jest Tyskie Gronie. Dostali od Anglików jakiś medal na targach piwa i nosy poszły w górę. Próbowałem i rzeczywiście znakomite.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kaczor
Napisano Ponad rok temu
Szczepan, jak widzisz są lepsi drwale od tych co się do Kanady na praktyki wybrali
Kaczor
cze Kaczor!
Widze ze sie migiem nauczyles jak pisac posty :wink: Patrzylismy z Majka na te twoje siekiernianie wyczyny z zapartym tchem, wiedzialem ze w koncu utniesz sobie ta prawa noge 8) Nawet sie z Maya zalozylem o doskonala sake. mniam, mniam.....No, nadajesz sie na stroza ogniskowego, bez dwoch zdan....a moze nawet bez trzech...
Fajnie bedzie znow razem pocwiczyc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co ty na to Bestia? [/quote]
A coś bliżej, o jakie ćwiczenie chodzi???
666
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KI AIKIDO
- Ponad rok temu
-
Jak składać hakama?
- Ponad rok temu
-
Rodzinny aspekt Aikido..