Jedna prosba: niech ktos to filmuje. Takoz encounter Aiki&Szczepan i podsumowanie, kto jest wiekszym mistrzem.A ty Taisho co, pocwiczyc sam ze Szczepanem pękasz?
Zeby razem pocwiczyc...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedna prosba: niech ktos to filmuje. Takoz encounter Aiki&Szczepan i podsumowanie, kto jest wiekszym mistrzem.
nic nie rozumiem skad w was tyle wspolzawodnictwa.... :?
To jest spotkanie zeby razem pocwiczyc a nie mistrzostwa okregu w rzucie mlotem :roll:
Zdaje sie Taisho cwiczysz yoshinkan, chetnie bym zobaczyl co to takiego, jak cwiczysz.
Bestia, przyjdz na spotkanie, to pocwiczymy te Ki.
Bujin, skoro takis wojownik(Bujin = wojownik), to rusz dupe osobiscie z Germanii, masz tylko 5 godzin jazdy, nie len sie. A moze ty tylko gadasz na internecie, a aikido to tak raz na rok? :wink: Tak wlasciwie to nikt nie widzial zebys cwiczyl
Napisano Ponad rok temu
Bestia,
Bujin.....
Oj Szczepan.. Ty Prowokatorze, ale ja to rozumiem, w końcu jak się przemierza taką drogę to się chce to wykorzystać.
I to jest normalne
666
Napisano Ponad rok temu
Pewnie ze fajnie by bylo poznac ludzi osobiscie z ktorymi tyle lat sie gaworzy ciekawie. Chyba nie trzeba wysylac zaproszen osobistych? Spotkanie jest otwarte dla wszystkich...
Napisano Ponad rok temu
Jedna prosba: niech ktos to filmuje. Takoz encounter Aiki&Szczepan i podsumowanie, kto jest wiekszym mistrzem.
nic nie rozumiem skad w was tyle wspolzawodnictwa.... :?
To jest spotkanie zeby razem pocwiczyc a nie mistrzostwa okregu w rzucie mlotem :roll:
Zdaje sie Taisho cwiczysz yoshinkan, chetnie bym zobaczyl co to takiego, jak cwiczysz.
Bestia, przyjdz na spotkanie, to pocwiczymy te Ki.
Bujin, skoro takis wojownik(Bujin = wojownik), to rusz dupe osobiscie z Germanii, masz tylko 5 godzin jazdy, nie len sie. A moze ty tylko gadasz na internecie, a aikido to tak raz na rok? :wink: Tak wlasciwie to nikt nie widzial zebys cwiczyl
rotfl rotfl rotfl ales ty drazliwy Szczepan. A swoja droga to wasz encounter bedzie (jesli do niego dojdzie) gwozdziem programu.
Rywalizacja jest o.k. Ktos tu kiedys zdaje sie mial usta pelne frazesow o zaniku ducha bojowego czy jakos tak...
Nie widziales, jak cwicze?
Mehringdamm 57, III pietro. Zapraszam .
Napisano Ponad rok temu
No to ja odpadam w eliminacjach, moj duch rywalizacji jest w kompletnym zaniku :?rotfl rotfl rotfl ales ty drazliwy Szczepan. A swoja droga to wasz encounter bedzie (jesli do niego dojdzie) gwozdziem programu.
Rywalizacja jest o.k.
Ktos tu kiedys zdaje sie mial usta pelne frazesow o zaniku ducha bojowego czy jakos tak...
Nie widziales, jak cwicze?
Mehringdamm 57, III pietro. Zapraszam .
to ty myslisz ze "martial spirit" w aikido polega na polamaniu wszystkich dookola zeby sie oglosic najlepszym miszczem? rotfl
Wyglada na to zes naprawde poczatkujacy :wink:
Napisano Ponad rok temu
to ty myslisz ze "martial spirit" w aikido polega na polamaniu wszystkich dookola zeby sie oglosic najlepszym miszczem? rotfl
Wyglada na to zes naprawde poczatkujacy :wink:
oj, Szczepan, znowu wkladasz mi w usta swoje slowa...immer derselbe.
Napisano Ponad rok temu
Byloby super zobaczyc wasze prawdziwe GEBY jak mawial kolega Gombrowicz. A moze nawet razem pocwiczyc 8)
otoz mamy zarazerwowana sale na Karowej w W-wie na 31 maja po poludniu. Trening ma sie zaczac o 15.00. Bardzo prosze o wczesniejsze przybycie zeby sie nie spozniac. Kto chce tylko ogladac to tez nie ma problemu, oplat nikt nie bedzie pobieral :wink: Sa tam, o ile pamietam zgrabne laweczki.
Nawet Krzycho z Gdanska obiecal sie urwac od rodzinki, mam nadzieje ze dojedzie... Po treningach ma byc czesc artystyczna, moze jakies ognisko, a w razie deszczu kawalek dachu i podlogi.... byc moze gdzies na wsi,zobaczymy jak to wyjdzie...? Maya sobie zaklepala stanowisko strazniczki zapasow piva. W zwiazku z tym,nie wiem czy dla nas cos zostanie :? Mam nadzieje ze ktos zorganizuje gitare? Chetnie bym posluchal nowych piosenek, sam tez moge troche pograc
my mamy juz bilety,
HOHOHoooo zostalo mi 10 dni do wyjazdu!!!
Napisano Ponad rok temu
pogadam z aikim, moze go namowie
Iaido to bym chetnie pocwiczyl, bo macham dopiero ze 2 miechy to kazda wskazowka mile widziana
Napisano Ponad rok temu
Iaido to bym chetnie pocwiczyl, bo macham dopiero ze 2 miechy to kazda wskazowka mile widziana
Przywiez iaito, na pewno znajdzie sie troche czasu na pare kata.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KI AIKIDO
- Ponad rok temu
-
Jak składać hakama?
- Ponad rok temu
-
Rodzinny aspekt Aikido..
- Ponad rok temu