ROZPISKA na RZEŹBE
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje, że mi pomorzecie chciałbym w szybki i zdrowy sposób osiągnąć mega dobra rzeźbe i siłe jak to wszystko połączyć w jedną skuteczną rozpiske.
Wielkie dzieki za pomoc a h a tylko zadne koksy nie wchodzą w gre na sucho WIELKIE DZIEKI
Napisano Ponad rok temu
2 - zwiekszenie ilosci powtorzen w seriach (12-16)
3 - zastosowanie wiekszej ilosci cwiczen izolowanych (przede wszystkim maszyny, ale nie zapominamy o ruchach na wolnych ciezarach)
4 - aeroby (w zaleznosci od budowy ciala 4 do 7 razy w tygodniu od 40 do 60 minut)
Napisano Ponad rok temu
prowokacja ? "chciałbym w szybki i zdrowy sposób osiągnąć mega dobra rzeźbe" przemysl pytanie i zadaj je raz jescze. z sposobu w jaki je zadales widze ze jestes totalny laik.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi o to, ze wlasciwie to jego wypowiedz nie ubliza nikomu i wogóle, więc nie ma sensu atakowac go i brac sobie tego tak do serca.
Twoj drugi post (patrz wyzej) był na miejscu bo był konstruktywny - wniósł cos do dyskusji... Uświadomił pewne rzeczy. Przy okazji zyskales nim wiele w oczach moich i napewno innych forumowiczów. Dlatego zachęcam cię do pisania częściej takich wypowiedzi.
Pozdrawiam - Orka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poklon orka - niewatpliwie masz racje. sorry ale u mnie to odruch.. ja widze takie pytania to sam mi sie noz otwiera...masz racje ze moglem inaczej to sformulowac. na swoja obrane mam tylko ze w konsekwencji po dluzysz wywodzie powiedzalbym to samo - albo prowokacja czyli oczekiwanie na cudowny trening albo koksy (patrz to co napsialem) albo kolejny mlody czlowiek podbudowany kilkoma wizytami na silowni. czyli laik.w tle co to widuje w okolicach marca u siebie na silowni. mlodzi i starsi ludzie szaleja w sztangach chcac albo sie napakowac albo zrzucic kilogramy. wiesz - lato idzie w jakies 3 miesiace... a co sobie zalowac. Flex-owi sie udalo byc duzym - mnie tez !! ehh.. nawet nie chce mi sie gadac.. cholera mnie bierze jak patrze na te wszytskie syfki na skorze i wode w miesnich po metce.basta - daje pokoj... jestem radykalista i moge tak dlugo przynudzac :)
Do Orka: ja sie zgadzam z maneva. Moj staz na "dresiarni" jest ponad 2x dluzszy niz jego - ale dokladnie to samo mozna zaobserwowac: mlodzi chlopcy wpadaja w zaklety krag "wiecej na klate" lub "ile w bicepsie" :roll: i w tym kregu zaczynaja sie sterydy, anaboliki... Noz sie faktycznie w kieszeni otwiera, jak duzo staran, pieniedzy i czasu mozna wlozyc w to, aby sie oszpecic i zrujnowac swoje zdrowie.. :? Tu bylo widac kolejny konkretny przypadek chlopiecia, ktore "cos by wzielo, ale do konca nie wie co..." :roll: To jakby zadac pytanie, czy mozna w ciagu miesiaca stac sie "supa fajta" i "wymiatac" na ulicy... :roll: Ja sie maneva nie dziwie, ze kolege wyszydzil. Ja sie pod tym podpisuje - sory, ale nie mozna byc az takim idiota, aby nie wiedziec, ze zmiany w organizmie zachodza pooowoooli (nie mowie o zlamaniach i zerwanych sciegnach, bo to sie dzieje w moment :twisted: ). Dzialania ekspresowe nie sluza zdrowiu :roll: , nawet procesy adaptacyjne zabieraja pewna ilosc czasu...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowionka dla wszystkich
Mam nadzieje, że mi pomorzecie chciałbym w szybki i zdrowy sposób osiągnąć mega dobra rzeźbe i siłe jak to wszystko połączyć w jedną skuteczną rozpiske.
Wielkie dzieki za pomoc a h a tylko zadne koksy nie wchodzą w gre na sucho WIELKIE DZIEKI
najszybszym sposobem osiągnięcia mega sylwetki jest 3letni karnet na siłownie- jeśli tylko twoje geny są przygotowane do podjęci takiego wyzwania (miłościwie urzędujący tam trener z pewnością będzie skory do porad).
gwarantuje ci też że w ciagu kilku pierwszych miesięcy dostaniesz propozycje zakupu dopalaczy- no ale skoro piszesz że KOSY NIE
(i tego się trzynaj)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8OZ tego co wiem na tym forum spamu raczej nie wolno uprawiac...
Informacje o Spamowaniu
1. Zakaz reklamy innych for dyskusyjnych, na forum głównym lub poprzez prywatną skrzynkę In BOX
2. W przypadku wykrycia spamu na prywatne skrzynki In BOX, użytkownik wysyłający spam zostaje zabanowany i wyrzucony z Vortalu Budo.
3. Reklamę innych for dyskusyjnych rozumie się jako umieszczanie linków do niego w postach lub w podpisie.
3. Zakaz nie dotyczy reklamy Forum Gorinkan.
4. Zakaz werbowania użytkowników dla stworzenia kopii Vortalu Budo, bądź tematyki mu odpowiadającej poprzez prywatne skrzynki In BOX.
5. Użytkownik, który zgłosi administratorowi o powyższym spamie na swoją skrzynkę IN BOX otrzyma stosowną nagrodę.
może czegoś nie zrozumiałem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzezba nie bierze sie z 20x wioslowania sztanga w opadzie x 3 miesice x 4 razy w tygodniu... Musisz miec jakas mase , jaka tkanke miesiniowa, jakies nadmiar wagi zeby przekuc. A rodzaj cwiczen to juz pochodna powyzszego. Musisz wiedziec jak sie odzywiac, jak wypoczywac, wiedziec co ci brakuje. Tak tylko dla przykladu - nie zbudujesz ladnej klatki jak pilnie nie przykladales sie do rozpietek. Brak podstaw do rozwoju miesnia ot co . Plywanie ? Bieganie ? Cwiczenia wytrzymalosciowe to calkiem inna bajka niz kulturystyka. Tak inna ze na cos trzeba sie zdecydowac. Albo "wielkosc" cokolwiek to znaczy ale triathlon Mysle ze fachowny spod znaku AWF potrafia to wytlumaczyc jakos naukowo. Nie chce popelnic skuchy dlatego tego nie robie. W sumie - najlepiej to jednak z wlasnym trennerem porozmawiaj ktory cie prowadzi.Najpewniejsze zrodlo informacji.
Napisano Ponad rok temu
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12000038
Dooobre, dooobre.
Nie rozumiem tylko ludzi którzy to kupują, czy oni na prawdę wierzą w cuda?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co na nogi ?
- Ponad rok temu
-
Wykształcenie obowiązujące trenera
- Ponad rok temu
-
Bialko sojowe
- Ponad rok temu