Wykształcenie obowiązujące trenera
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W łodzi sytuacja wygląda tak że najpierw robi się instruktora sportu, następnie instruktora danej spezjalizacji i chyba po okresie 2 lat kurs trenerski najpierw 2 klasy potem 1 i wkońcu mistrzowskiej :wink: . No więc tak od ręki trenerem nie zostaniesz.
Napisano Ponad rok temu
Nie chce mi sie szukac sformulowania ale powiem ogolnie.
Prezydent moze mianowac i nadac tytul trenera osobie za wybitne osiagniecia sportowe lub szkoleniowe.
Uprawnienia te sa tak samo legalne jak uprawnienia po wielu latach nauki nie mylic z uprawnieniami honorowymi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jaka jest różnica w uprawnieniach trenera klasy II, I i mistrzowskiej?
taka jak magistra, doktora, docenta
kazdy z nich ma wyzsze wyksztalcenie ale doktoratu np u magistra robic nie mozna.
Tak samo jak i kursu dla trenerow nei moze prowadzic instruktor sportu - no w naszym panstwie rozne cuda sie odbywaja
Magistra robi sie dla wiedzy (przynajmniej powinno sie robic dla niej) a dalsze tytuly czesto dla kariery bo niejeden mgr ma wieksza wiedze na uczelniach niz profesor.
Napisano Ponad rok temu
Magistra robi sie dla wiedzy (przynajmniej powinno sie robic dla niej) a dalsze tytuly czesto dla kariery bo niejeden mgr ma wieksza wiedze na uczelniach niz profesor.
sadze ze raczej odwrotnie , ze tak sie wtrace, troche nie na temat....
Napisano Ponad rok temu
Aaa wcale nie Podstawówka ma 6 klas, potem 3 gimnazjumproces ukonczenia SP jest dosyc dlugotrwaly: 8 lat
Napisano Ponad rok temu
jeśli dana osoba chciała prowadzić grupę zawodniczą musiała zaliczyc kurs instruktora sportu. to najniższe wymagania co do instruktażowania innych osób w SW. Czy ta procedura jest zachowana w nowej ustawie nie jestem pewnien - prosiłbym o zweryfikowaniem moich wiadomości przez osoby obeznane z nową ustawą
Napisano Ponad rok temu
Aaa wcale nie Podstawówka ma 6 klas, potem 3 gimnazjum
Przepraszam, faktycznie, teraz tak . Ja jestem starszy rocznik
Napisano Ponad rok temu
Dostałem twoja PW z zapytaniem o Festiwal Sztuk Walki,ale sam nie mogę takich wiadomości wysy łać ,a twojego maila nie mam. Więc napisz do mnie na maila,albo podrzuć swój. Nie chcę zaśmiecać nieswojego tematu więc kończę
Xtof
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
jeśli chodzi o mozliwość prowadzenia zajęć to w/g starej ustawy wystarczały papiery instruktora rekreacji ze specjalizacją np. karate w dalszym ciągu te kursy są organizowane przez odziały TKKF'u
jeśli dana osoba chciała prowadzić grupę zawodniczą musiała zaliczyc kurs instruktora sportu. to najniższe wymagania co do instruktażowania innych osób w SW. Czy ta procedura jest zachowana w nowej ustawie nie jestem pewnien - prosiłbym o zweryfikowaniem moich wiadomości przez osoby obeznane z nową ustawą
No raczej tak jest nadal bo właśnie robie taki kurs. Narazie na instruktora sportu a za jakis czas zapasów
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bialko sojowe
- Ponad rok temu
-
Nogi a MA
- Ponad rok temu
-
problem z przewrotem
- Ponad rok temu