Zamierzam kupic hakame, no i chcialbym wydac jak najmniej. Najtansze znalazlem w sklepie Samuraj z Poznania za 110 PLN (niezaleznie od rozmiaru). Pytanie tylko co to za hakama..... Czy ktos moze ja kupil lub ewentualnie w innym sklepie ale podobna - jako nazwe podaja Hakama BUSHI... Alternatywa jest oczywiscie zakup w HUNTER'ze. Gdyby ktos jeszcze znal innych produkcentow bede wdzieczy - tylko po rozsadnych cenach prosze
Hakama BUSHI - opinia
Napisano Ponad rok temu
Zamierzam kupic hakame, no i chcialbym wydac jak najmniej. Najtansze znalazlem w sklepie Samuraj z Poznania za 110 PLN (niezaleznie od rozmiaru). Pytanie tylko co to za hakama..... Czy ktos moze ja kupil lub ewentualnie w innym sklepie ale podobna - jako nazwe podaja Hakama BUSHI... Alternatywa jest oczywiscie zakup w HUNTER'ze. Gdyby ktos jeszcze znal innych produkcentow bede wdzieczy - tylko po rozsadnych cenach prosze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I tak bym zrobil, ale nie mam zadnego szablonu zeby wykroic hakame, a watpie aby mi ktos swoja pozyczyl na wzor ....
Szablon do wykonania hakamy możesz znaleźć na stronie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Choć jest to, hmm... uproszczona wersja hakamy, ale zawsze coś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja kupilem w ciemno (wysylkowo) skuszony niska cena (w Zielonej Gorze raczej kiespko z hakamami, jak juz to za okolo 250zl). I musze przyznac, ze jestem zadowolony. Brak zastrzezen (no moze drobna uwaga, ze paski mogly by byc nieco dluzsze).Witam,
Pozdrawiam - Adam
Napisano Ponad rok temu
A propos paskow, to chyba tylko Iwata na zamowienie robi dluzsze paski. Ja do kazdej hakamy musialem doszywac sam dluzsze paski, choc brzucha nie mam poteznego, ani trocheJa kupilem w ciemno (wysylkowo) skuszony niska cena (w Zielonej Gorze raczej kiespko z hakamami, jak juz to za okolo 250zl). I musze przyznac, ze jestem zadowolony. Brak zastrzezen (no moze drobna uwaga, ze paski mogly by byc nieco dluzsze).
Pozdrawiam - Adam
Napisano Ponad rok temu
Skoro jest az tyle pozytywnych opinii to kupuje. Potem moze napisze co i ja o niej mysle
To Wise_Mushin: a login i haslo?
Napisano Ponad rok temu
A propos paskow, to chyba tylko Iwata na zamowienie robi dluzsze paski.
Hunter tez robi wg zamowienia zarowno paski jak i cala dlugosc hakamy.
Napisano Ponad rok temu
Jedno co bylo naprawde super to przesylka. W srode zamowilem w piatek mialem. Az sie zdziwilem....
Napisano Ponad rok temu
To Wise_Mushin: a login i haslo?
Logowanie wprowadzili niedawno, kiedy pisałem post z adresem tej strony nie wiedziałem o tej zmianie. Teraz i ja się tam nie moge dostać
Napisano Ponad rok temu
Witam,
Zamierzam kupic hakame, no i chcialbym wydac jak najmniej. Najtansze znalazlem w sklepie Samuraj z Poznania za 110 PLN (niezaleznie od
ja uzywam hakamy Bushi i jestem bardzo zadowolony! moze to ze wzgledu na jej dlugosc, idealnie dobrana do mojego ... wzrostu.
w dobrej cenie u [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdr
Silvio
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
oboz w Starym Kalensq...
- Ponad rok temu
-
pomysl...
- Ponad rok temu