Biust :)
Napisano Ponad rok temu
Np. taki pad siatkarski, z jednej strony lepsza amortyzacja, a z drugiej strony trudniej zrobić kołyskę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Natomiast co do samych pań, i czy im to przeszkadza to wypowiadac się nie będę.
Napisano Ponad rok temu
U mnie jakies płaskie przychodzą, więc chyba tym paniom nie przeszkadza
Napisano Ponad rok temu
garry ja Ci powiem że mnie strasznie biust utrudnia trening, bo czasamii trudno nie zauważyć że te pagórki wystają, i człowiek się cholernie rozprasza zamiast skupiać się na technikach.
Natomiast co do samych pań, i czy im to przeszkadza to wypowiadac się nie będę.
Może powinieneś lepiej wiązać kimono, albo kupić sobie stanik, to Ci biust nie będzie wyłaził
Pozatym nie masz sie co krępować, tylko geje lubią patrzeć na męskie biusty, ja tam wole kobiece
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panion utrudnia za to panom uprzyjemnia , IRIMINAGEMoze tak dla brechu podyskutujemy sobie o tym czy waszym zdaniem biust, zwłaszcza okazały biust, utrudnia troche trening paniom, hę?
Napisano Ponad rok temu
A tak w ogóle to zabroniłbym Paniom wykonywania padu siatkarskiego bo jeszcze to co noszą przed soba ulegnie spłaszczeniu i bedzię wielka tragedia.
Napisano Ponad rok temu
Chodzilo mi o sytuacje w ktorej to my jestesmy Uke a jakaś panna pełni funkcję Tori (chyba ze trenujesz jakis inny odlam Aikido w ktorym troche inaczej sie irtiminage robi ... ja jestem w Aikikai )Nie kapuje, wykonujesz Iriminage na samych "bupsach" czy jak????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi osobiscie czasem przeszkadza...wkurza mnie ze musze nosic pod gi dodatkowe rzeczy( w wakacje jest goraaaco) a z padow siatkarskich w moim dojo dziewczyny/kobiety sa zwolnione w zamian mae ukemi i nie ma problemu...
U nas kobiety robią pady siatkarskie, ja też bez problemu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Parkiecik
- Ponad rok temu
-
powalcz z samurajami
- Ponad rok temu
-
"Wer ist Meister Wysocki?"
- Ponad rok temu
-
poland aikido weblinks
- Ponad rok temu
-
składanie hakamy
- Ponad rok temu
-
zainteresowanie sztukami walki...
- Ponad rok temu
-
Stosunki senseja i ucznia
- Ponad rok temu
-
przepraszam, ale nie moglam sie powstrzymac...
- Ponad rok temu
-
kary
- Ponad rok temu
-
pady
- Ponad rok temu