Skurcz złapał i co zrobić?
Napisano Ponad rok temu
Tylko później jest mały problem skurcz trzyma z 5 minut... i jak się go najszybciej pozbyć?
Nic nie robienie stopą daje powolny efekt, próbowałem napinać mieśnie antagonistyczne w celu rozluźnienia palucha ale w sumie to nie wykonalne z powodu bólu.
A już zupełna zagwozdka jak to w czasie pływania złapie(na szczęście dwugłowe nie robią mi takich numerów)...
pływanie jedną nogą to jak bosk jedną ręką niby da się, ale jakoś nie bardzo...
Napisano Ponad rok temu
K.
Napisano Ponad rok temu
A swoja droga - ale akurat nie do zastosowania w tym przypadku jak sie plywa na dlugich dystansach i w noge zlapie skurcz to dobrzemiec przysobie igle
To nie zart - jak sie uklujemmy w noge ze skurczem to skurcz puszcza to dla tych co lubia samotnie po jeziorze plywac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeważnie noszą agrafkę wpiętą w kąpielówki. Ja też kiedyś myślałem, że to żart. Rzecz polega na tym, że pod wpływem impulsu, jaki wywołuje ukłucie, następuje rozprężenie mięśni i skurcz znika, jak ręką odjął. Ale mocno bym się zastanowił, nim bym sobie wpiął agrafkę w kimono 8Oa gdize ta igle trzymac? wbita w kapielowki?
Napisano Ponad rok temu
Pomidory trza zrec. Duzo pomidorow :wink: :splat:
K.
To moja dieta zawiera w dużych ilościach razem z innymi warzywowocami liczone na kilogramy dziennie- w szczególności jabłka :peace:
A swoja droga - ale akurat nie do zastosowania w tym przypadku jak sie plywa na dlugich dystansach i w noge zlapie skurcz to dobrzemiec przysobie igle
To nie zart - jak sie uklujemmy w noge ze skurczem to skurcz puszcza to dla tych co lubia samotnie po jeziorze plywac
aaa ciekawe bardzo zdarzyło mi się kiedy, że to by się przydało.
A jak trzeba się ukuć? tylko lekko nacisnąć czy może wbić w mięsień?
Tak chciałbym wiedzieć na przyszłość żeby się nie zdziwić
Napisano Ponad rok temu
Choc ja zawsze mam lekarska igle w oprawce przy kapielowkach - wyglada jak breloczek.
Kiedys mi na Jezioraku zycie uratowala ale teraz juz nie jestem taki glupi zeby samotnie wyplywac czy wplaw sie 2 km na wyspe wybierac. Od tamtego czasu nabralem respektu dla wody.
Napisano Ponad rok temu
Kiedys mnie zlapal jak gralem w pilke i wystarczylo lekkie uklucie w miesien i puscilo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Sei
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rzeźbienie aktonu przyśrodkowego
- Ponad rok temu