Gdzie w Wa-wie mogę trenować Kempo???
Napisano Ponad rok temu
I od razu przechodzę do sedna. Ja i mój znajomy szukamy jakiejkolwiek szkoły Kempo w Wa-wie?? Czy ktoś ma jakieś namiary na takową szkołę?? Dobrze by było gdyby instruktor był w miarę niezły......
Więc, jeśli ktoś może to proszę o podanie adresu, numeru tel., ew. stronki netowej......
Big thx!!!
Napisano Ponad rok temu
Elektoralna 5/7
XVII L.O. im. Modrzewskiego
Poniedziaki 18:45 - 20:15, Środy w godz. 19:00 - 20:30
Fit&Fun
Wysockiego 51
Poniedziałki 20:15 - 21:45, Czwartki w godz. 17:45 - 19:00
oraz w Soboty w godz. 12:00 - 14:00
Adres strony w podpisie - tez lubie rzeczowo
Zapraszam
Napisano Ponad rok temu
Ale czy Ryu-Te nie jest karate??? Bo w końcu nie wiem....czy to karate czy kempo??
Aha...drobne pytanko.....od jakiego poziomu zaawansownia (które kyu) zaczynają się regularne sparringi??? Bom ciekaw.....
Napisano Ponad rok temu
Co do instruktora to zajecia prowadzi Grzegorz Krauze, zna się na rzeczy taka opinia jest na tym forum, a moja osobista to: "wow" poklon
Sam chodzę tam od niedawna, niestety ostatnio coś się G. Krauze nie pokazuje i nikt nie wie za bardzo dlaczego, treningi prowadza inni w zastępstwie, nie będę oceniał ich poziomu bo za cienki jestem na wydawanie opinii :-)
Napisano Ponad rok temu
Aha...drobne pytanko.....od jakiego poziomu zaawansownia (które kyu) zaczynają się regularne sparringi??? Bom ciekaw.....
Zawsze mozesz od Louisa na "dzien dobry" wpierdol dostac, mrehehee :twisted: :wink: Oczywiscie tytulem selekcji materialu i odsiewania tego tam.. ziarna od tych.. no.. plew rotfl :wink:
Napisano Ponad rok temu
OŚRODEK JUKADO - Szkoła Podstawowa nr 234
Warszawa, ul. Esperanto 5
Zajęcia ( środy - piątki, 20.00 - 21.30 )
trener: RYSZARD JÓŹWIAK ( 6-dan )
tel.: 0 694 702 177
Ale ostrzegam jest ciężko
strony KTJ - co to jest w moim profilu
Napisano Ponad rok temu
sorry w profilu są strony VVD
Napisano Ponad rok temu
Ale czy Ryu-Te nie jest karate??? Bo w końcu nie wiem....czy to karate czy kempo??
Dokładnie Ryu-Te należy do systemów Ryu-kyu Kempo Karate. Okinawskie Kempo - coś co było przed Karate i ma część korzeni chińskich - przekładając na nasze i nieco wyjaśniając. 8)
Pozdrawiam
p.s
A na zlocie będziesz?
Napisano Ponad rok temu
Prawda.Dwa razy byłem z nim na otwartym seminarium i gość robi oszałamiające wrażenie.Godny polecenia nauczyciel!Co do instruktora to zajecia prowadzi Grzegorz Krauze, zna się na rzeczy taka opinia jest na tym forum, a moja osobista to: "wow"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W Warszawie prowadzi go napewno Andrzej Wierzchowski, klub Ippon, mieszczący się na Żoliborzu. Nie miałem z nim dawno kontaktu, jak będę miał bliższe informacje to dam znać.
Organizuje on też letnie i zimowe obozy wraz z shihan Ulą Zalewską- Dudek (Ju-jitsu). Jest to człowiek który zajmuje się tym stylem od wielu, wielu lat; solidna firma :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o G. Krauze to przyznaje jest nieziemski i nie chcialbym spotkac sie z nim w ciemnej uliczce mimo to treningi sa nudne . Facet wiecej gada niz czegokolwiek uczy 30min treningu reszta to historyjki z rzycia wziete.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gdzie Goju-ryu we Wrocku?
- Ponad rok temu
-
Użytecznośc kolan i łokci
- Ponad rok temu
-
Shidokan Bialystok