Mistrz Zenon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jezus - nastepny. kto jest z glogowa? kamon? wielka roda w Glogowie?
japadne.
Napisano Ponad rok temu
Nieno wymiekam kurde czy ci ludzie sie nigdy nie naucza ? Hehe
Nieno Mistrz Zenon buhehehehehe kurde nawet imienia nie umial sobie wymyslic Pauolo chociaz umial sobie wymyslic imie
P a r a n o j a
hehe ciekawe jak szybko skonczy sie ten wielki mesztre
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Jesli zasypiemy ich gora maili beda musieli zareagowac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmmmm a może to ja jestem taka tępa i nic nie wiem o symbolice berinbau/baribau :?
Następnie jak już doczytałam do końca te bzdury to wyrwało mi się z piersi jednoznaczne słowo , którego raczej nie zacytuję bo mnie Uirapuru z Forum usunie
Mam też cichą nadzieję, że nigdy nie spotkam ani pani Katarzyny Jedynak-autorki tego bzdetu ani jej bohatera, bo nie ręczę za swoją reakcję...
P.S. To kiedy jedziemy do Głogowa ?? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolo prowadzi szkole tanca breaka i dancu, i uczy pajacyki jak sie ruszać na sznurkach. DYBIL !!!!
Napisano Ponad rok temu
Znam go, a właściwie miałem z nim okazje spędzić jeden weekend w Berlinie.
Chłopak uczy sie z różnych warsztatów. Był m.in. na Batizado Grupo Magia w Berlinie. Stara sie uczyć capoeira na różnych takich warsztatach.
Zdecydowanie nie robił wrażenia Mestre ani za takiego sie nie uważał.... To pewnie ta dziennikarka dosłodziła artykuł, tragiczny zresztą...
A Zenon to jego imie a nie ksywa
Prowadzi treningi w Głogowie a właściwie to stara sie pokazywać ludziom co nauczył sie na warsztatach, lub na treningach grupo Magia na które raz na jakiś czas do jakiegoś miasta wpada.
Oficjalnie sie nie uznaje za żadną grupe a tym bardziej za Mestre...
To jest poprostu Zenek
Napisano Ponad rok temu
.. Ale capoeira to bardziej parada, niż walka (..) Zamiast ciosów jest tu demonstracja siły, puszenie się i przechwałki wojownika: taka walka kogutów..
curwa kolejny kyrk.. przestraszony przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Heh, jezeli koles nie uwaza sie za mestre tylko "uczy" tego co umie chetnych ludzi nie wciskajac im kitu to dla mnie jest ok ... Wiele roznorakich grup tak zaczynalo ... A jezeli jezdzi na warsztaty (Berlin itp) to sie koles stara i oby mu sie wiodlo a dokladniej oby w jego miescie powstala grupa capo jakas ...
Aha pogo24 te dwie linijki swojej wypowiedzi moglbys napisac w jednym poscie ... to naprawde nie boli a jak zapomniales w pierwszym to mogles sobie juz dac spokoj ... Ale to tylko tak narzekam
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli kogoś poczucie estetyki obraziłem to z góry przepraszam poklon...swojej wypowiedzi moglbys napisac w jednym poscie ... to naprawde nie boli a jak zapomniales w pierwszym to mogles sobie juz dac spokoj ...
A wracając do mistrza Zenona, to ja oczywiście nie mam nic przeciwko temu aby on "nauczał" tylko żeby to robił uczciwie i nie ściemniał ludziom jaki to zniego mistrzunio.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co znaczy twoje Apelido?Czy wiesz?
- Ponad rok temu
-
Wpadki i wypadki
- Ponad rok temu
-
Capoeira - jaki styl życia?
- Ponad rok temu