Jak i co zacząć ćwiczyć i walczyć ?
Napisano Ponad rok temu
Ponieważ ma cudowną dziewczynę i niezwykle urokliwą, chciałby dla niej wyglądać lepiej i gdy trzeba umieć stanąć w jej obronie. Ale nie w sposób typu: stanąć w obronie i jeszcze dostać samemu. Chodzi mi tu przedewszystkim o to, jak unikać walk, a gdy już trzeba walczyć to co robić - tak na szybko. A tak ogólnie poza tym, jaką sztuką walki należało by się zająć żeby to miało ręce i nogi? I jeszcze jedno! Jak to jest z bronią, spotkałem się kiedyś z postem, dość starym jakimś chyba z 2001 roku - nawet nie pamiętam czy na BUDOFORUM czy Sportowym Forum Dyskusyjnym i wyszło na to, że praktycznie każda broń w Polsce jest zakazana. No cóż chciałbym wiedzieć dokładniej jak to z takim czymś jest? Reasumując: Jak ćwiczyć fizycznie, żeby w miejsce brzuszka :-) wstawić kaloryferek? Czym - czyli jakiej broni BIAŁEJ używać żeby w 100% unieszkodliwić przeciwnika a żeby nie zrobić mu krzywdy i sobie nie narobić problemów? I jaką sztukę walki polecali byście dla osoby zupełnie początkującej. Chciałem zauważyć, że to sztuka walki, którą mogłbym zająć się na stałe, nie jestem osobą która zmienia upodobania co jakiś czas. I jeśli miałbym zacząć trenować to jedną rzecz na stałe... żeby przeżyć w dzisiejszym trudnym świecie... Z wyrazami szacunku i pozdrówką dla wszystkich BUDOFORUM Klubowiczów :-)
Webmaster: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli jest inaczej - to Cie i tak wkrotce zostawi (...i to bedzie Twoje szczescie!) Ktos inny o kwalifikacjach w tym kierunku, bedzie jej psem strozujaco-warczaco-obronnym. Wieja uzywaj mozgu!
Zrobienie kaloryfera to zaden problem - 300-500 ruchow dziennie i za 8 tygodni masz kaloryfer (jezeli w miare normalnie sie odzywiasz, np. unikasz fastfood). Mozesz od tego zaczac. Brzuch to podstawa!
Zanim zabierzesz sie do jakiejkolwiek tzw. sztuki walki, pomysl o drazku, podciaganie to jedno z najlepszych cwiczen, jakie wymyslono, a w zasadzie nie "wymyslono", bo naczelni maja je we krwi.
Zapisz sie na jakis boks (uczy naprawde dobrych odruchow), a jak lizniesz nieco boksu, to na jakis grapling. A za pol roku, moze rok juz nie bedziesz potrzebowal niczyich rad. Sam bedziesz wiedzial co Ci jest najbardziej potrzebne.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Dobrze napisane - zgadzam się w pełni 8)Wieja, po pierwsze TY nikogo, na sile nie bron. Jesli rzeczywiscie masz cudowna dziewczyne (i dotyczy, to nie tylko np. jej rozmiaru biustu, ale i charakteru), to ona dobrze wie, z kim sie zadaje; ze jest z inteligentnym chlopakiem, o nie szczegolnej sprawnosci fizycznej. I nie oczekuje, ze bedziesz jej przybocznym pitbullem.
Jesli jest inaczej - to Cie i tak wkrotce zostawi (...i to bedzie Twoje szczescie!) Ktos inny o kwalifikacjach w tym kierunku, bedzie jej psem strozujaco-warczaco-obronnym. Wieja uzywaj mozgu!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
PS. Nie chwaląc się niczym, wbiłem na warsztatach szkolnych kolesiowi suwmiarke w noge! Ale to już był szczyt mojej psychologicznej wytrzymałości.
Miłego dnia życzę.
Napisano Ponad rok temu
Nie chwaląc się niczym, wbiłem na warsztatach szkolnych kolesiowi suwmiarke w noge
O kurwa 8O
Chyba sam sobie odpowiedziales na pytanie o biala bron :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rękawice policji brytyjskiej
- Ponad rok temu
-
pukawki 4 real
- Ponad rok temu
-
Kupuję pukawkę, mam bardzo konkretną prośbę.
- Ponad rok temu
-
Yawara od WARa
- Ponad rok temu
-
Co mi grozi?
- Ponad rok temu
-
Strzelnica
- Ponad rok temu
-
ROZMIAR PIEPRZOWEGO ŻELU