Kupuję pukawkę, mam bardzo konkretną prośbę.
Napisano Ponad rok temu
pewnikiem gosc bedzie ja nosil przy udzie by wszystkie dziewczyny na jego widok dostawaly orgazmu..
to sie chyba nazywa komplex malego fiuta.. bezpieczniej kupic mercedesa..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z antenka.. of course :-))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NIE planuje uzywac, ale po prostu chcialbym wiedziec.
Napisano Ponad rok temu
P.S. Ciekawe czy nas jeszcze AL czymś niekonwencjonalnym zaskoczy.
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przypadki sa rózne.najgorszym jednak będzie ten kiedy ktos pomysli, że to prawdziwa broń i..odstrzeli napastnika z zabawką.
o ile trafisz w noge z prawdziwej broni gdzie napastnik nie ma prawa wstac (niektórzy wstają) o tyle jesli uzyjesz wiatrówki raczej na pewno nie zatrzymasz takim trafgioeniem kogokolwiek i będziesz musiał strzelac dalej...
poza tym...nie wiem czy czasem sad w razie czego nie potraktuje jakiegos zdarzenia w kategoriach przestepstwa z uzyciem niebezpiecznego narzedzia a to sie może nie opłacić .
Napisano Ponad rok temu
Obrażenia z pistoletu pneumatycznego tu jest o wiele lepiej choć do broni palnej bez porównania i tak jak pisze Cougar zależy w co trafisz ale taka rozpędzona do jakiś 150-190 m/sek. śrucina może zrobić ała. tkanki miękkie przebije bez problemu nawet w dość grubum ubranku a i z kością np. czaszki nie musi mieć większych problemów. Osobiście testowałem taki pistolet na starym wiadrze metalowym i stalowe śruciny BB przebijały wiadro z odległóści ok. 5 metrów a z 10 metrów robiły solidną wgniotkę. Tylko jak obronę wiatrówką rozpatrzy prokurator i sąd ???
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Yawara od WARa
- Ponad rok temu
-
Co mi grozi?
- Ponad rok temu
-
Strzelnica
- Ponad rok temu
-
ROZMIAR PIEPRZOWEGO ŻELU
- Ponad rok temu
-
Karabinki elektryczne EAG
- Ponad rok temu
-
proca a'la david i goliat
- Ponad rok temu
-
Doce Pares
- Ponad rok temu
-
Wpadka Policji
- Ponad rok temu
-
co ma zrobić państwo jesli takie rzeczy sie dzieją ?
- Ponad rok temu
-
Walka pałką w Wa-wie
- Ponad rok temu