Karol Matuszczak vs. Christian Kennedy - Fighter Extreme 3
Napisano Ponad rok temu
Trzeciego maja stoczy walkę z Christianem Kennedy w ramach szwedzkiej gali Fighter Extreme 3:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tu jest krótkie bio i wywiad z tym panem, brązowym pasem BJJ:
No a tu mamy relację z walki z 21.09.2002, w której Christian Kennedy pokonał Mariusza Linke
Nieźle, co? Zapowiada się bardzo ciekawa walka.
Panie Karolu - powodzenia!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
??? :?
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia w tej walce w Szwecji jak i w kazdych innych zawodach w jakich planuje Pan startowac. 8)
Napisano Ponad rok temu
Tylko komu...
Ej, może bez przesady...!!! To że w paru sprawach mamy nieco odmienne zdanie, wcale bynajmniej nie oznacza, że nie będziemy kibicować Karolowi kiedy będzie reprezentował nasz kraj na międzynarodowych zawodach...
Ja ze swojej strony życzę powodzenia i trzymam kciuki.
Napisano Ponad rok temu
Zaczyna sie o 17.00
Raczej w zadnej TV dostepnej w polsce nie bedzie mozna obejrzec tego wydarzenia. Hmm, chyba ze sie myle i ktos mnie zaskoczy :wink: .
Superfight - Submission Wrestling -85 kg
Karol Matuszczak
Strefa Walki (Poland)
vs
Christian Kennedy BJJ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowi Karolowi zycze powodzenia w przyszlych startach 8) .
Nie wypada pisac o sobie pierwszy wiec zaczna od naszego czlonka zespoly Orlando Machado. Orlando latwo wygral swoja walke powalajac dwa razy swojego przeciwnika na mate i caly czas go kontrolujac. Walka byla wznawiana dwa razy poniewaz Orlando wyplul ochraniacz na zeby. Walka wieczoru to August Wallen vs Elvis Sinosic, wysmienita walka niestety Elvis przetoczyl Augusta z gardy kiedy August ja przerywal doszedl do pozycji dominujacej i po krotkiej chwili Elvis skonczyl walke przed czasem dzwignia na reke.
Niestety ja takze przegralem swoja walke, przykro mi ze Was zawiodlem ale tak to bywa, moj przeciwnik byl przedewszystkim duzo silniejszy fizycznie i czesto sprowadzal mnie na ziemie co nie liczylo sie przez pierwsze cztery min, Christian wygral tylko 2 punktami ale byl w przekroju calego pojedynku lepszym zawodnikiem. Pocieszeniem moze byc dla mnie ze wielu podobala sie moja walka i chwali moja prace garda,swoje zrobila takze duza przerwa w startach no ale na to juz nistety nic nie moglem poradzic.
Pozdrawiam
CARLAO
Napisano Ponad rok temu
sie przez pierwsze cztery min, Christian wygral tylko 2 punktami ale byl w przekroju calego pojedynku lepszym zawodnikiem. Pocieszeniem moze byc dla mnie ze wielu podobala sie moja walka i chwali moja prace garda,swoje zrobila takze duza przerwa w startach no
Podoba mi się ta relacja! Po raz pierwszy przegrany nie tłumaczy się, że sędzia oszukiwał, że mata była niedobra, że przeciwnik faulował, tylko wprost: był lepszy, silniejszy. Gloria victis!
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Superfight i Submission Wrestling -85 kg Karol Matuszczak Strefa Walki, Poland vs Christian Kennedy Christian Kennedy BJJ.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Artykul o Bjj w Samuraju
- Ponad rok temu
-
BRAWO PRZEMEK !!!
- Ponad rok temu
-
Czemu Adamiec nie startuje na turnieju Warszawskim ?
- Ponad rok temu
-
Miedzynarodowy Turniej Warszawski
- Ponad rok temu
-
Sekcja Jeet Kune Do, Kali, Shootwrestling w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Sambo w Łodzi???
- Ponad rok temu
-
Reality