Życiorys ?Czy wstydzisz się czegoś ? Działaj tak abyś nie musiał się wstydzić a nie obrażaj się na kogoś ,kto może wytrzepać te brudy przy otwartej kurtynie .
Soma - czlowieku bez skazy... boj sie...
Napisano Ponad rok temu
Życiorys ?Czy wstydzisz się czegoś ? Działaj tak abyś nie musiał się wstydzić a nie obrażaj się na kogoś ,kto może wytrzepać te brudy przy otwartej kurtynie .
Napisano Ponad rok temu
sylvio zrobił to co umie najlepiej>>>DAŁ IGNORA.Użytkownik Astor dołączył właśnie do grona misiów, którym przyznałem Ignora. Zasłużyli oni sobie na to wyróżnienie bezwartościowymi postami, na które szkoda mojego czasu.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem bez skazy ale nie mam czego się bać i wstydzić . Czego życzę innym .Życiorys ?Czy wstydzisz się czegoś ? Działaj tak abyś nie musiał się wstydzić a nie obrażaj się na kogoś ,kto może wytrzepać te brudy przy otwartej kurtynie .
Napisano Ponad rok temu
Żebym nawet był seryjnym mordercą to i tak nic do tego komukolwieg na forum. ONO NIE DO WYCIĄGANIA OSOBISTYCH ZATARGÓW SŁUŻYNie jestem bez skazy ale nie mam czego się bać i wstydzić . Czego życzę innym .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem bez skazy ale nie mam czego się bać i wstydzić . Czego życzę innym .Życiorys ?Czy wstydzisz się czegoś ? Działaj tak abyś nie musiał się wstydzić a nie obrażaj się na kogoś ,kto może wytrzepać te brudy przy otwartej kurtynie .
Napisano Ponad rok temu
Astor > uspokój się nic tu nie zdziałasz, a pozatym takie załatwianie sprawy jest jednym z najmniej honorowych i najmniej fair rozwiazań.Co do ignora to nie dodam Cię do listy bo nie warto.
Napisano Ponad rok temu
Podobnie było z relacja ze stażu w Lublinie . Większość zagrzmiała oburzeniem ale nie na to co się działo tylko na relacje .Astor > uspokój się nic tu nie zdziałasz, a pozatym takie załatwianie sprawy jest jednym z najmniej honorowych i najmniej fair rozwiazań.Co do ignora to nie dodam Cię do listy bo nie warto.
Ciekawe czy było fair, jak ją Aiki za relacje z egzaminu Wiesia Komórki na forum glebił? Wcale jej sie nie dziwie, że pruboje mu dogryźć.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe czy było fair, jak ją Aiki za relacje z egzaminu Wiesia Komórki na forum glebił? Wcale jej sie nie dziwie, że pruboje mu dogryźć.
Napisano Ponad rok temu
Mam skazy . Nie rozdaję stopni , nie biorę pieniędzy za egzaminy, prowadziłem staże nie zaglądając do kasy , przez 14 lat pomagałem za darmo rozwijać aikido w Polsce , nie szedłem po stopnie tam gdzie łatwiej, pózno wstaję , nie lubię sprzątać w domu , ugotować potrafię jajko na twardo i wodę na herbatę a jak żona prosi , abym coś zrobił w domu to często mówię " zaraz" i to " zaraz" trwa i trwa , co czasem jest okazją do ćwiczenia aikido w realu .Nie jestem bez skazy ale nie mam czego się bać i wstydzić . Czego życzę innym .Życiorys ?Czy wstydzisz się czegoś ? Działaj tak abyś nie musiał się wstydzić a nie obrażaj się na kogoś ,kto może wytrzepać te brudy przy otwartej kurtynie .
hehe zaczynamy sie tlumaczyc, ziemia lekko drgnela pod nogami - i dobrze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam rozumiec ,ze bijesz zone.. malo chwalebne..co czasem jest okazją do ćwiczenia aikido w realu .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widzisz Aiki , jak ty mało rozumiesz . Żona bije mnie .mam rozumiec ,ze bijesz zone.. malo chwalebne..co czasem jest okazją do ćwiczenia aikido w realu .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aiki napisz w kilku słowach odpowiedż i temat zostanie zamknięty .oj.. tam.. nie mam zamiaru dogryzac.. ale jak sensej Strachowski chce koniecznie cos wiedziec o mnie to najprosciej zapytac..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz może kryształową kulę ? Jak dotąd cieszę się dobrym zdrowiem .Czego życzę innymDuzo wiec mamy wspolnego :-)
ja tylko z racji doswiadcznenia ni emoge sie taka aktywna pomoca na rzecz aikido pochwalic, ale wszystko przede mna...
A przed Toba?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu