staze a strata czasu.
Napisano Ponad rok temu
Popatrzylem na staze organizowane obecnie no i jest ubogo.. z reguly sa to 3 treniengi w trzy dni. Ani pojsc na piwo , ani cos zhjesc solidengo. nie wiadmo co zrobic z soba w wolnym czasie. Uważam ,ze taka ilośc treniegow sprowadza do tego ,ze staż staje sie stażem lokalnym. Zamiescowym nie oplaca sie jechac na tak krotki staz. to jest strata 3-4 dni.Przez ten czas ozna zrobic wiecej u siebie w domu.
Kilanascie lat temu treniegow nie bylo mniej niz pięc w weekend. Piatek - 1, sobota, niedziela- 2 i to mialo sens.
Nie mowie o wymiarze godzinowym bo to juz inna sprawa. Ale jak tenieng mial mniej niz 3 h to byl krotki. :-) A teraz .. 1,5 h vide Chelm.. cos tu nei gra wg. mnie.
Napisano Ponad rok temu
Jest tak.. byl okres w moim zyciu kiedy jezdzilem na kazdy staz aikido w PL.. potem juz nie.. wybieralem staranniej.
Popatrzylem na staze organizowane obecnie no i jest ubogo.. z reguly sa to 3 treniengi w trzy dni. Ani pojsc na piwo , ani cos zhjesc solidengo. nie wiadmo co zrobic z soba w wolnym czasie. Uważam ,ze taka ilośc treniegow sprowadza do tego ,ze staż staje sie stażem lokalnym. Zamiescowym nie oplaca sie jechac na tak krotki staz. to jest strata 3-4 dni.Przez ten czas ozna zrobic wiecej u siebie w domu.
Kilanascie lat temu treniegow nie bylo mniej niz pięc w weekend. Piatek - 1, sobota, niedziela- 2 i to mialo sens.
Nie mowie o wymiarze godzinowym bo to juz inna sprawa. Ale jak tenieng mial mniej niz 3 h to byl krotki. :-) A teraz .. 1,5 h vide Chelm.. cos tu nei gra wg. mnie.
A czegos Ty Aiki się spodziewał?? :roll: Staże teraz sa nieopłacalne bo każdy chce zarobic.. za duzo ludzi chce ciagnąć kasę z lipnego przedsięzięcia..
Ja to dawno sobie juz większość staży krajowych odpuściłem
Pozostają teraz stare sprawdzone miejsca i organizatorzy..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uchideshi ano czekuje tego by sie organizatorzy opamietali , bo to jest kra na krotka mete..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest tak.. byl okres w moim zyciu kiedy jezdzilem na kazdy staz aikido w PL.. potem juz nie.. wybieralem staranniej.
Popatrzylem na staze organizowane obecnie no i jest ubogo.. z reguly sa to 3 treniengi w trzy dni. Ani pojsc na piwo , ani cos zhjesc solidengo. nie .
Aiki, jeździj na obozy! Jak dla mnie obóz to wypas.
pozdrawiam
Silvio
Napisano Ponad rok temu
ale fakt.. oboz to najsensowniejsze miejsce do nauki..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
odpowiedzi na temat lub nie
- Ponad rok temu
-
kata z jo
- Ponad rok temu
-
rownowaga..
- Ponad rok temu
-
timing
- Ponad rok temu
-
tanto
- Ponad rok temu
-
jo
- Ponad rok temu
-
bokken
- Ponad rok temu
-
slabe strony facetow
- Ponad rok temu
-
cos nowego...
- Ponad rok temu
-
Relacja ze Stażu EFE w Siedlcach (08-09.03.2003)
- Ponad rok temu