Sekcja Jeet Kune Do, Kali, Shootwrestling w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
Chętnych proszę o kontakt na mój adres e-mailowy: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub kontakt bezpośrednio z Si-fu Adamusikiem.
Patryk Abramski
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W porozumieniu i na prośbę wybitnego dla mnie mistrza JKD Wojciecha Adamusika z Łodzi zamieszczam informację, że będzie organizowana sekcja Jeet Kune Do (bo do tej pory takiej nie ma-mam na myśli prawdziwe JKD czyli z linii przekazy Dana Inosanto czy np. Larrego Hartsell'a czy innych uczniów Lee). W tej chwili jesteśmy na etapie szukania odpowiedniej sali w Warszawie (może w tym pomożecie?, będę bardzo wdzięczny, chodzi o wtorek i czwartek około 19.00).Si-Fu Adamusik jest ekspertem i naucza swoich studentów następujących dopełniających się wzajemnie sztuk: JKD, Kali, Silat, Shootwrestling (walki w klatce itp.). Jego nauczycielami są najwibitniejsi mistrzowie jak Dan Inosanto, Larry Hartsell, Eric Paulson i wielu innych.
Chętnych proszę o kontakt na mój adres e-mailowy: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub kontakt bezpośrednio z Si-fu Adamusikiem.
Patryk Abramski
Jestem bardzo chętny, zaraz piszę na mail.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na temat ograniczonosci lub realnosci UFC czy PRIDE bylo juz mnostwo postow wiec nie zaczynajmy tegoz od poczatku.
Widze, ze dzisiaj szkoly wykorzystuja do reklamy slogany "przydatne do walki w klatce" .
W JKD bardziej chyba trzeba byloby sie skupic na aspekcje walki w wypadku naglej agresji. Pomocny w tym jest opracowany przez Paula Vunak system R.A.T. (Rapid Assault Tactics) czy tez teoria "killer instinct" itd. "Walki w klatce" to zawody, w ktorych biora udzial zawodowcy i przecietny zjadacz chleba NIGDY tak jak Ci zawodowcy nie trenuje. Inny jest cel treningu.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam Cię
Patryk
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sambo w Łodzi???
- Ponad rok temu
-
Reality
- Ponad rok temu
-
pozdrowienia z brazyli
- Ponad rok temu
-
Judo w Poznaniu ??
- Ponad rok temu
-
Judo raz w tygodniu
- Ponad rok temu
-
Poznański staż BJJ z M.Linke - relacja
- Ponad rok temu
-
HMB czy co innego ???????
- Ponad rok temu
-
Jakie techniki są najskuteczniejsze w wadze 73 ?
- Ponad rok temu
-
OTK w Jastrzębiu. Co moge zrobić? Pomóżcie !!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Mario Sperry?
- Ponad rok temu