No bez przesady...TKD Jest chyba przede wszystkim sportem
no nie wogóle - jako jedyny z MA jest na olimpiadzie
Napisano Ponad rok temu
No bez przesady...TKD Jest chyba przede wszystkim sportem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to nie jest tylko sport- to jest AZ sport :wink:to że jest na olimpiadzie to nie znaczy, że to jest tylko sport - no bez przesady...
Napisano Ponad rok temu
to nie jest tylko sport- to jest AZ sport :wink:to że jest na olimpiadzie to nie znaczy, że to jest tylko sport - no bez przesady...
Napisano Ponad rok temu
Ale olimpijskie TKD WTF to nie całe taekwondo i to że jest na olimpiadzie to nie znaczy, że to jest tylko sport - no bez przesady...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dumnym to mozna bylo byc z boksu/zapaspw/pankrationu w najlepszym czasie antycznych igrzysk olimpijskich. teraz... mimo iz igrzyska nowozytne maja swoj prestiz to ...to juz nie jest to o co chodzi :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja dalej tkwie w przekonaniu, że tkd nadaje sie do samoobrony. Jeśli ktoś przychodzi na wszystkie treningi, daje z siebie wszystko, często sie sparuje, i wykonuje odpowiednie ćwiczenia...
Napisano Ponad rok temu
a to co naisalem wczesniej tyczy sie konkretnie wypowidzi taxxa- czy faktycznie odczuwasz dume ze TKD jest dyscyplina igrzysk olimpijskich?
...ja nie jestem przeciwnikiem igrzysk, wrecz przeciwnie! tylko uwazam ze jesli widzisz czegos zalety to powinienes spojzec rowniez na wady :wink:
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście że taekwondo to sport, temu nie przecze, rywalizacja sportowa jest w nim bardzo ważna ale nigdy się nie zgodze, że najważniejsza i że to jedynie sport!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu