Przygotowanie do zawodow...
Napisano Ponad rok temu
Myslicie ze da sie dojs do wmiare dobrej formy w 3 tygodnie ? Jesli tak to jak to zrobic? i czy lepiej uczyc sie jakiejs nowej techniki cczy lepiej podszlifowac se te ktore juz dobrze umiem ? i czy silownia jest wskazana (do zawodow 3 tygodnie)?Z gory dzieki za odpowiedzi kto wie moze mi to pozwoli zajac jakies ( nie ostatnie miejsce) Pozdrawiam wszystkich Judokow i Judoczki ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do zobaczenia na treningu !!! :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki za rady postaram sie przygotowac jak najlepiej bo juz tylko niecale 3 tygodnie podobno na tych eliminacjach nie beda mogi startowac juniorzy ? to prawda? jesli tak to moja waga bedzie nieliczna i musze sprobowac tego co napisal kręciel.... DO ROBOTY
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S Kreciel ladny final szkoda troche Pawla Tatarynowicza przegral o wyjazd ... pzdr
Napisano Ponad rok temu
Dzięki! Walka była, że tak powiem, dramatyczna... Wygrana nie zmienia faktu, że słabo się biłem :nie: A "Tataroglu" dobrze walczył, zaskoczył mnie pozytywnie(!) Wywietrzył paru kolesi a to się chwali... :black:...Kreciel ladny final szkoda troche Pawla Tatarynowicza przegral o wyjazd ... pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W trzy tygodnie - kondycja i szybkość, porządny trening na maksymalnych obrotach , żadnej piłeczki ani pajacyków, każdy element treningu na szybkość - pompki, brzuszki, sprinty wzdłuż maty, np. tzw. "chińskie wojsko". Z techniki - szybkie uchikomi (wejścia do rzutów), szybkie, maksymalnie dynamiczne rzuty w seriach (np. zaczynamy od dziesięciu, potem schodzimy do 9 rzutów w serii, ..., itd.). Dużo randori, niezłe jest właśnie katarigeiko - też nie wiem, jak to się pisze.
Jeśli ma się te trzy tygodnie to nad siłą jest sens pracować, ale właśnie siłą dynamiczną.
Przed zawodami dzień, dwa - trening leciutki, powtórka z ulubionych technik i kombinacji i ... walka.
PS. Kręciel, jak Cetniewo ?
Napisano Ponad rok temu
Cetniewo... było :roll:... Kręciel, jak Cetniewo ?
Startowałem nie pierwszy raz w tym roku zupełnie bez formy, co się odbiło na jakości walk. Stoczyłem ich 6, z czego jedna była lekka. Zwycięstwa musiałem z trudem wyrywać przeciwnikom z rąk a porażki były dość dołujące. Znowu obszedłem się bez medalu (a szkoda, bo walkę o 3 miejsce prowadziłem!).
Życie toczy się dalej!!!
Napisano Ponad rok temu
Cetniewo... było :roll:... Kręciel, jak Cetniewo ?
Startowałem nie pierwszy raz w tym roku zupełnie bez formy, co się odbiło na jakości walk. Stoczyłem ich 6, z czego jedna była lekka. Zwycięstwa musiałem z trudem wyrywać przeciwnikom z rąk a porażki były dość dołujące. Znowu obszedłem się bez medalu (a szkoda, bo walkę o 3 miejsce prowadziłem!).
Życie toczy się dalej!!!
Nie no, ja myślę, że wszystko jeszcze przed Tobą
Ja obecnie "przymusowo" przystopowałem jeśli chodzi o judo sportowe, a to z powodu sporych problemów z kolanem , ale jakoś z tego wyszedłem (mam nadzieję, że to nie chwilowa poprawa) i ...mam nadzieję, że znowu ruszę do boju ... Krzysiek Wiłkomirski vel. Wiłek jakoś wyszedł z kontuzji kolana, które wyglądało naprawdę tragicznie - wielu mówiło mu już, żeby dał sobie spokój, ale on jest uparty - no i teraz ... trzeba trzymać za niego kciuki w Osace No ale Krzysiek to jest Krzysiek - poświęcił się już dla judo , profesjonał i co tu dużo mówić - talent
No ale coś za coś - miałem więcej czasu, no to sporo za to posunęłem się w innych rzeczach a i coś dla innych można było zrobić, jeśli nie dla siebie :wink:
Ale bywałem ostatnio też na różnych imprezkach (jak nie można było uczestniczyć, to mozna było sobie popatrzeć ) - ładnie się biłeś na ostatnim OTKu - z Bajdą było chyba troszkę ciężko ? :wink:
Jeppp, życie się toczy dalej !!! The show must go on !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kręciel, charakterek to ty masz podobny do Wiłka - masz rację w judo podstawa to charakter :wink: .
Powodzonka.
Adieu :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Liga Opole 2003
- Ponad rok temu
-
przekulniecia/sweeps
- Ponad rok temu
-
lowkick a wejscie w nogi
- Ponad rok temu
-
Kyra Gracie
- Ponad rok temu
-
Walka w gi, a bez
- Ponad rok temu
-
Pytanie o GI.
- Ponad rok temu
-
7° French Cup of Brazilian Jiu-Jitsu
- Ponad rok temu
-
Turniej Super A w Hamburgu 22-23.02.2003- BRAWO ADA I ANKA!!
- Ponad rok temu
-
OTK w Koszalinie - turniej niespodzianek...
- Ponad rok temu
-
Mariusz Linke - purpurowy samuraj
- Ponad rok temu