Cwiczyc z kontuzja ?
Napisano Ponad rok temu
Pytanie nastepujace. Jak pomoc lokciowi dojsc do siebie. Czy mozna cwiczyc z powaznymi kontuzjami [ mozna ] i jakie to negatywne skutki lub korzysci niesie za soba ?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Hast - mnie we wrzesniu delikatnie zaczal pobolewac bark, cwiczylem dalej az do zawodow ligii. Dokuczal mi coraz bardziej, ale w trakcie swiat mialem przerwe ze 2 tyg i bylo lepiej. A od ligii w ogóle nie trenuję, żrę Zinaxin i wydaje mi się, że sobie nigdy tych barków nie wyleczę
Pozdrawiam, Aviator
Gdybym mial przestac trenowac aby sie wyleczyc to rok bym na mate nie wlazil. Smutna prawda. Albo bede "wiecznie" kontuzjowany albo nie bede wogle cwiczyl. Czyli zle albo gorzej.
Napisano Ponad rok temu
Radze odpuść troche.
Napisano Ponad rok temu
Jak kontuzja mniejsza to staram sie odpowiednim ustawieniem ciala neutralizowac napiecie na miejsce skontuzjowane, albo zmieniam przyjmowanie czy wykonywanie techniki zeby nie obciazac.... Co sie potem przydaje do dobrego wyczuwania gdzie wyjsc z techniki z kontra. Czyli czysty zysk, miejsce kontuzjowane sie wzmacnia, bo sie obudowywuje miesniami, a z drugiej strony ja tez czegos sie ucze.
Najgorzej jest ze sciegnami wewnetrznej strony uda, nie moglem sie kiedys przez rok rozciagac na jedna strone...
Napisano Ponad rok temu
jeżeli ćwiczysz do zawodów to lepiej dać se na luz, bo na zawodach bez odpoczynku, może ci łokieć odmówić posłuszeństwa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
przerwa??
- Ponad rok temu
-
Ciśnienie podczas nurkowania;)
- Ponad rok temu
-
Absencja niezawiniona Słoniaka.
- Ponad rok temu
-
Rozstęp mięśni skośnych
- Ponad rok temu
-
kolana - cd.
- Ponad rok temu
-
Z ziemi włoskiej do polskiej, mistrzostwo świata.
- Ponad rok temu
-
Lazio - Wisła
- Ponad rok temu
-
serie
- Ponad rok temu
-
Podatek VAT
- Ponad rok temu
-
EEG i tomograf