znowu o cryo
Napisano Ponad rok temu
na forum custom knives ktoś odesłał pytającego do p.bossa podając jego maila a,le przecięż nie bede zawracał głowy samemu bossowi lamerskimi pytaniami
chodzi mi głównie o kompendium wiedzy na ww temat , żeby później wiadomo było czego szukać dalej i o jaka wiedze i doświadczenia się dobijać
doczytałem gdzies , że proces przebiegajacy w temp do - 300f jest prowadzony wyłącznie gazowo, bez kontaktu matalu z ciekłym azotem , proces trwa od 2-3 dni , no to na cos takiego to nas indywidualnie nigdy stac nie bedzie, ale technologia kosztuje niestety, dwie moze trzy firmy w polsce to robią , zajmujace się silnikami lotniczymi ,
najszybciej wydaje sie na wyścigach
najprzyjemniej na kobiety
najwiecej na inzynierów..................
pozdrawiam chłodno bodo
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam ozieble bodo
ps z tego co widzę to forum o broni jakby zamarło a Nasze Forum jest najczęściej odwiedzane(nawet przez malkontentów)
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi sie że że większość zakładów mających doczynienia ze stalą szybkotnącą lub łożyskową, powinna zajmować się tym ale pewnie nie robią tego usługowo.
U mnie gosciu używa azotu do chłodzenia mikroskopu skaningowego ale nie chce mi dac bo sie boi żebym sobie krzywde zrobił
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Noz w Trojmiescie
- Ponad rok temu
-
taka watpliwosc
- Ponad rok temu
-
Na dobry początek... KONKURSIK